Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, reacție dură după ce „câinii” s-au salvat de la retrogradare. „Nu mai e Dinamo, sunt bâlciurile de altădată. Nu mă uit la alba-neagra sau la de-ăștia care înghit săbii”. Cine sunt vizații

Cornel Dinu a oferit o primă reacție după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda 0-0 la Miercurea Ciuc și 2-0 pe Arena Națională.
28.05.2024 | 13:10
Cornel Dinu reactie dura dupa ce cainii sau salvat de la retrogradare Nu mai e Dinamo sunt balciurile de altadata Nu ma uit la albaneagra sau la deastia care inghit sabii Cine sunt vizatii
Cornel Dinu, reacție după barajul Dinamo - Csikszereda. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după barajul cu Csikszereda, 2-0 la general, iar Cornel Dinu a oferit o primă reacție în urma acestui lucru. Fosta legendă din Ștefan cel Mare nu este încântată de fotbalul pe care îl arată “câinii”.

Cornel Dinu, reacție dură după ce “câinii” s-au salvat de la retrogradare. “Nu mai e Dinamo, sunt bâlciurile de altădată. Nu mă uit la alba-neagra sau la de-ăștia care înghit săbii”. Cine sunt vizații

După ce s-a salvat de la retrogradare, Dinamo a fost luată la 11 metri de Cornel Dinu. Legenda “câinilor” a făcut o caracterizare exemplificată a ceea ce se întâmplă la formația condusă de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu este de părere că la Dinamo este bâlci, nu fotbal și a oferit câteva exemple pe acest subiect. Fosta legendă din Ștefan cel Mare susține, totuși, că salvarea de la retrogradare a “câinilor” este un lucru benefic pentru fotbalul românesc.

“Nu mă uit la meciuri care sunt de badminton cu cricket. Am citit și am văzut ce s-a întâmplat. Importanța pentru toată lumea este ca o echipă ca Dinamo, cu o așa emblemă și palmares, să nu mai retrogradeze și să fie în continuare în tot ceea ce înseamnă imaginea fotbalului românesc, a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Poate reușesc să facă o echipă care să fie competitivă, dar acest lucru nu se poate realiza mai devreme de doi ani. Acum nu pot să mă mai uit.

Asta nu este Dinamo, este un bâlci cum era pe vremuri. Cu lanțuri, călușei, cu alba-neagra cu d-ăia care înghit săbii, cu d-astea. Homawoo cred că e în stare să înghită săbii. Cu alba-neagra mi se pare Goncalo ăsta. Cel mai lung pas are vreo 12 metri și este în lateral la el.

ADVERTISEMENT

Era nevoie de Dinamo pentru tot ceea ce înseamnă imaginea SuperLigii. Dar este o echipă condusă într-o manieră neinspirată la orice nivel”, a declarat Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

“Afară e vopsit gardul și înăuntru e elefantul”

“Să te duci la Miercurea Ciuc și să te duci la o echipă care luptă și să nu reușești să ai o ocazie și să treci pe lângă niște situații care te favorizează fantastic. Chiar puteau să întoarcă rezultatul cei de la Csikszereda. Așa am auzit. 

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, în fotbalul nostru, s-au petrecut evenimente care aduc cu bâlciurile de altă dată. ‘Afară e vopsit gardul și înăuntru e elefantul’. Cam așa a arătat fotbalul în țara noastră în ultimele două săptămâni. Au fost tot felul de acțiuni de acest fel”, a mai spus Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cornel Dinu, prima reacție după barajul Dinamo - Csikszereda

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”