Cornel Dinu, reacție dură după transferul lui Alex Mitriță la New York City. “E dureros!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal international
12/02/2019, 15:48
Cornel Dinu, reacție dură după transferul lui Alex Mitriță la New York City. “E dureros!” GALERIE FOTO
Alex Mitriță în timpul unui meci jucat pentru New York City. Reacția dură a lui Cornel Dinu după transferul mijlocașului ofensiv în MLS

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Alex Mitriță a fost lăsat de Universitatea Craiova să se transfere la New York City pentru suma de 8,5 milioane de dolari, aproximativ 7,4 milioane de euro, iar Cornel Dinu a reacționat dur după mutarea făcută de Știința în această iarnă.

Alex Mitriță a debutat la echipa din MLS cu un gol într-un meci amical jucat contra formației suedeze AIK Stockholm, în cantonamentul din Abu Dhabi. Evoluția mijlocașului ofensiv în tricoul lui New York City nu l-a impresionat pe Cornel Dinu, iar fostul selecționer al echipei naționale a României a avut o reacție destul de dură.

Reacția dură a lui Cornel Dinu după transferul lui Alex Mitriță la New York City

“Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi. Scena aceea de început, cu Mitriţă care vine şi toată lumea îl adulează şi toată lumea este cu el, ca un imperator roman care se întoarce după o victorie. El este, de fapt, după o înfrângere, pentru că Mitriţă este vândut undeva în America, unde nici acum nu se ştie ce e cu fotbalul.

Lumea îl aclamă. Nu trebuie să îi aclamăm, pentru că noi ne vindem vârfurile şi asta e dureros. Şi aşa apar foarte puţine. Cum ridică unul capul, cum îl vindem şi toată lumea e încântată” , a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Bucuria lui Alex Mitriță după golul înscris pentru New York City

Alex Mitriță, salariu uriaș la New York City

Alex Mitriță a semnat cu New York City în această iarnă un contract valabil patru sezoane, iar fotbalistul va câștiga progresiv între 1,2 și 1,8 milioane de euro pe sezon. Din cele 8,5 milioane de dolari încasate de Universitatea Craiova, 20% merg către Pescara, iar la Gică Hagi vor ajunge 120.000 de euro.

Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, Alex Mitriță a jucat pe parcursul carierei pentru Universitatea Craiova, Pescara, FC Viitorul Constanța, FCSB U21 și Turnu Severin. În sezonul 2018 – 2019, mijlocașul ofensiv a jucat pentru Știinșa în 19 meciuri, a dat 12 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Închide ×