Fotbal intern

Replici la limita DECENŢEI între Dinu şi Prodanca!

UPDATE 21:17. Anamaria Prodan a reacţionat dur pe un site de socializare, atacîndu-l la rîndul ei pe Cornel Dinu:...
11.03.2014 | 19:29
Replici la limita DECENTEI intre Dinu si Prodanca

UPDATE 21:17. Anamaria Prodan a reacţionat dur pe un site de socializare, atacîndu-l la rîndul ei pe Cornel Dinu:

“Pentru cativa amatori, Cornel Dinu e inca vizibil. Pentru ceilalti, care au ochi si urechi, Cornel Dinu e un dezastru vizibil. Pentru cei mai multi insa, Cornel Dinu a devenit invizibil…Pentru acest om pasii de la glorie la mizerie sau de la grandoare la umilinta sunt foarte mici. Iar el ii face incet, dar sigur!

Cand eu cantam la pian, el era afara in ploaie, langa bordura…obosit…nu putea sa ma auda. Cand eu luam examen dupa examen, el era din nou ocupat…sa-i toarne in pahar si in alte parti lui Fanus Neagu si sa intretina buna dispozitie. Cat despre facultate…lasati…am fost si eu o vreme fascinata de universul lui Dinu, insa ascultand si tot ascultand mi-am dat seama ca se repeta iar aceste discursuri sunt premeditat invatate…Cand eu cresteam si ajungeam pe culmile gloriei, el ametea si mai rau daca ridica ochii spre mine…dar era atat de jos incat practic nu-l observam…Traiesc si astazi sub aceeasi impresie: Cornele…ai fost si ai ramas “un rahat in ciorapi de matase” doar ca intre timp ciorapii au inceput sa puta a hoit !!

E pacat, ai fost un mare fotbalist Cornele, dar azi esti mistuit de o durere cumplita, de nepricepere in viata si esec urias in antrenorat, la fel de mare ca priceperea din teren. Toata lumea fuge de tine, de la Dinamo te-au dat afara, la emisiuni nu te mai primeste nimeni si acum din spaima de singuratate, ai inceput sa vorbesti din nou, mult si prost. Pentru mine concluzia e clara: oameni buni, nu consumati alcool: dauneaza grav sanatatii !!!

PS: Ii dedic lui Cornel Dinu melodia celor de la Holograf: “Vine o zi…”“, scrie Anamaria Prodan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, răspunde celei mai recente declaraţii ale lui Reghecampf, în care îi numea pe oficialii dinamovişti ca fiind comunişti. Ultimele acuze vin ca urmare a conflictului dintre Anamaria Prodan şi Dinamo, în care agenta de jucători a fost acuzată că l-a grăbit pe Dorin Rotariu în semnarea contractului de impresariat.

“În privinţa ultimei acţiuni a cuplului “neatentul” şi “concubina”, aceea a înşelării familiei Rotariu, vreau să fac o singură remarcă. A mai fost un singur caz în fotbalul european, antrenor plus consoartă, impresar, avocată (?!), reprezentant de jucători (?!). 

Să nu credeţi că ar fi urcat treptele de la Facultatea de Drept vreodată! Se prăbuşeau statuile jurisprudenţilor antici. A mai fost în asemea hal doar îmbirlăgătura, scuzaţi termenul, dintre fostul mare jucător Bernd Schuster şi toarta cu care s-a pricopsit. E drept, cam diferit decît ai noştri. Sper sfîrşitul carierei, fostul mare jucător al lui Leverkusen a avut ghinionul unei nopţi înceţoşate în rău famatul cartier de pierzanie St. Pauli din Hamburg. 

De unde, “alegînd cu atenţie”, dintr-o casă cu felinare, s-a pricopsit spre dimineaţă cu un belciug pe deget. Numai că echipa unde au evoluat cei doi repede, în tandem de jaf, i-a pus repede pe făraş. E vorba de Şahtiorul dinainte de Mircea Lucescu. Se aude? E simplu. Ca la fotbal. Dacă nu-i ţii la respect pe cabotini în propriul lupanar, vin peste tine şi-ţi pîngăresc casa!, a declarat Dinu pentru gsp.ro.