Fotbal intern

Cornel Dinu, remarci dure după CFR Cluj – Dinamo 1-0: ”A fost ceva înfiorător”

06.04.2021 | 08:17
Cornel Dinu remarci dure dupa CFR Cluj  Dinamo 10 A fost ceva infiorator
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Cornel Dinu a făcut câteva remarci dure după meciul CFR Cluj – Dinamo 1-0, din etapa a 29-a din Liga 1, criticând jocul modest al trupei lui Edi Iordănescu.

Campioana en-titre  s-a impus greu cu 1-0, în ciuda faptului că bucureștenii au jucat în dubla inferioritate încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Marcel  Bîrsan l-a eliminat ușor pe Paul Anton, după ce mijlocașul dinamovist a făcut un fault la centrul terenului. Câteva minute mai târziu, Florin Bejan a fost și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Meciul CFR Cluj – Dinamo 1-0, comentat în stilul caracteristic de Cornel Dinu

La finalul întâlnirii CFR Cluj – Dinamo 1-0, Cornel Dinu a făcut o analiză a duelului din Gruia și i-a pus la zid pe ardeleni pentru jocul modest și în special pe atacantul francez Billel Omrani, marcatorul singurului gol.

ADVERTISEMENT

”CFR-ul a fost ceva înfiorător. CFR-ul continuă nepriceperea totală în faza de atac. Au reuşit cu şansă să marcheze pentru că Alexandru Păun a reuşit să pătrundă. A fost singura pătrundere pe care a reuşit să o facă”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

”Situaţii neconstruite pentru CFR. Când ai doi oameni în plus te aşezi, dar cu excepţia golului nu au pătruns pe partea centrală deloc. Aşa joacă ei de mult, nu e nimic nou. Dau goluri, nu ştiu câte, dar mai multe doar din faze fixe”, a mai spus fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Deac și Omrani, țintele lui Cornel Dinu

”Deac nu are viteză de pătrundere. Omrani nici atât, zici că este uitat de la Carnavalul de la Marsilia. Cu vopseaua asta din cap nu ştiu unde merge, dacă îi dau ăştia voie la carnavalul de la Rio poate acolo”, a încheiat Cornel Dinu.

În ciuda faptului că CFR Cluj s-a chinuit pentru a obține victoria în meciul cu Dinamo, jucătorii lui Edi Iordănescu  văd partea plină a paharului și sunt mulțumiți că au venit la un punct în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, jucătorii lui Dinamo și antrenorul Gigi Mulțescu l-au atacat pe Marcel Bîrsan pentru deciziile luate în prima repriză și speră că prin felul în care s-au descurcat cu doi oameni în minus încă din prima repriză, să le dea un exemplu de unitate și să își salveze sezonul în play-out.

ADVERTISEMENT