Fotbal intern

Cornel Dinu revine în forță! Misterele lui Mister. Unde, când și cum va căuta din nou succesul

26.05.2019 | 13:36
Cornel Dinu revine în forță! Misterele lui Mister. Unde, când și cum va căuta din nou succesul, afli numai din revista FANATIK din mai!. Sursa foto: tolo.ro

Cornel Dinu revine în forță! Din nou în lumina reflectoarelor! A… nocturnelor! Nu, așa cum, eventual, ați bănui, nu pe banca tehnică a lui Dinamo. Nici în biroul de președinte al „haitei” din „Ștefan cel Mare”. De altă echipă nici atât nu poate fi vorba… A scris un un nou volum autobiografic. Al treilea.

Cornel Dinu revine în forță! Misterele lui Mister. Unde, când și cum va căuta din nou succesul

„Misterele lui Mister” se numește al treilea volum autobiografic scris de Cornel Dinu. În care, ne anunță Răzvan Ioan Boanchiș în prefață: „Dinu e mai scriitor. Zidește mai temeinic, are substanță, dozaj, coerență, ispitește și irită”. Specific „Procurorului”. De ce scrie Cornel Dinu? Ce scrie Cornel Dinu? Răspunsul nu poate veni decât de la cineva care îl cunoaște perfect. Adică el însuși: „După cele două volume autobiografice – «Zâmbind din iarbă» și «Jucând cu destinul», se zice… de succes –, foarte mulți m‑au întrebat când va apărea și al treilea. Celor apropiați le‑am răspuns simplu: «Sunt mereu tentat, dar n-am încă putere…». Era după 2008… Și, cum bine se zice că timpul așază totul, poate acum am capacitatea de a analiza detașat – fără o doză riscantă și îndoielnică de subiectivism – toate câte au fost și prin care nu puteam să trec singur. Ci împreună cu poporul meu”. Specific „Procurorului”.

FANATIK a avut un duel „unu la unu” cu Cornel Dinu. În care acesta a explicat ce l-a făcut să-și dezvăluie din nou amintirile. Ce și cine l-a ajutat să depășească o perioadă de depresie cruntă. Toate aceste destăinuiri, plus, în premieră, un fragment substanțial din „Misterele lui Mister”, despre felul în care neîntrecutul maestru al metaforelor, regretatul Fănuș Neagu, a reușit să… sperie un baron italian în 1990, la „Coppa del mondo”, le puteți citi numai în numărul din mai al revistei FANATIK! De unde veți afla și unde, și când și cum va fi lansată a treia carte autobiografică a lui Mister Cornel Dinu.

Mister Cornel Dinu a scris a treia carte autobiografică: Misterele lui MIster. Fragmente în premieră numai în revista FANATIK din mai! Plus interviu, plus prefață!
Mister Cornel Dinu a scris a treia carte autobiografică: Misterele lui MIster. Fragmente în premieră numai în revista FANATIK din mai!

Ce mai poți citi în revista FANATIK din mai

  • Un reportaj de excepție, în exclusivitate absolută, la Miodrag Belodedici acasă. De fapt pornind de la Miodrag Belodedici de-acasă! FANATIK a reconstituit pas cu pas, la fața locului, împreună cu Belo, fuga sa din țară în decembrie 1988. Punct de plecare: Socol. Vama: Naidăș. Pit-stop: Bela Crkva. Destinația: Belgrad. Martor ocular, și atunci, și acum, mama lui Belo, Danița. Amintiri în premieră absolută, numai în revista FANATIK din mai!
Citește un reportaj senzațional despre fuga lui Miodrag Belodedici din România comunistă numai în revista FANATIK din mai! Amintiri în exclusivitate ale lui Belo și ale mamei sale!
Citește un reportaj senzațional despre fuga lui Miodrag Belodedici din România comunistă numai în revista FANATIK din mai!
  • În urmă cu 6 ani, Steaua reușea o admirabilă calificare în „optimile” Ligii Europa după o victorie senzațională cu Ajax Amsterdam. De atunci, destinele celor două echipe au luat-o în direcții diferite. O amplă analiză a cauzelor decăderii Stelei (spre… FCSB!) și ascensiunii lui Ajax, o comparație „imposibilă” între cele două cluburi, ce au ajuns, unde au ajuns jucătorii de atunci, interviuri dureroase cu „eroii” acelei seri eurofantastice, numai în revista FANATIK din mai!
Comparația imposibilă dintre Steaua / FCSB și Ajax Amsterdam, numai în revista FANATIK din mai! De la patroni la jucători, cifre, bani, statistici!
Comparația imposibilă dintre Steaua / FCSB și Ajax Amsterdam, numai în revista FANATIK din mai!
  • Un „pachet” consistent de pagini cu subiecte mondene cuprinde povestea de iubire a unui recent „fecesebist” cu fiica unui milionar libanez, când și unde va pleca Nicușor Stanciu de la arabi pentru a semna contractul vieții sale, pentru ce frumusețe mioritică este Victor Pițurcă un „socru de coșmar” și ce legături are cu fotbalul „Papasportivul” care ne va vizita țara la sfârșitul lui mai. Numai în revista FANATIK din mai!
Citește în revista FANATIK din mai pentru cine este Victor Pițurcă un... socru de coșmar! Iubita celebră a fiului nu este pe placul tatălui...
Citește în revista FANATIK din mai pentru cine este Victor Pițurcă un… socru de coșmar!
  • Nu uita paginile dedicate pariorilor, se apropie finalele cupelor europene, finala Cupei României, etapa a III-a din preliminariile Campionatului European din 2020, turneul de tenis de la Roland Garros abia a început și Simona Halep are șansa să revină pe primul loc mondial… Vrei să știi ce și pe cine să pariezi? Află cum să faci bani numai din revista FANATIK din mai!
Nu rata un achet de excepție oferit de revista FANATIK din luna mai: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei! Acum la toate chioșcurile de vânzare a presei!
Nu rata un achet de excepție oferit de revista FANATIK din luna mai: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei!

Nu uita: a apărut numărul din mai al revistei FANATIK! Pachet de excepție: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Nu cereți de la mine precizie calendaristică. E aproape imposibil. Sunt doar om și s‑au așezat anii uitării. Dar ceea ce mi s‑a părut sugestiv în șirul faptelor veți parcurge împreună cu mine. Nu mă voi feri să trag concluzii, chiar să dau verdicte. Dacă veți crede că greșesc, mă puteți judeca. Eu voi rămâne așa cum sunt făcut. Neclintit în fața adevărului, așa cum l‑am trăit și îl simt. Cu orice risc… Așadar, la bună citire!” – Cornel Dinu
  • „În acești ultimi ani orfani de Dumnezeu, fotbalul s-a umplut de neopropagandiști și de milionari cu mărunțiș sub frunți. Când fotbalul nostru a dat semne că se va zdrențui până la ecorșeu, Cornel Dinu s-a tras către scris. Schimbul sau transferul, cum vreți să-l considerați, nu a fost echitabil. Scrisul nu a avut de suferit când unii ziariști au devenit funcționari la federație. Dar fotbalul românesc e cea mai mocirloasă toamnă de când s-a desfrunzit de Cornel Dinu” – Răzvan Ioan Boanchiș
  • 567 de pagini va avea al treilea volum autobiografic al lui Cornel Dinu, „Misterele lui Mister”
  • 17 luni a scris Cornel Dinu la „Misterele lui Mister”, din noiembrie 2017 în aprilie 2019