Fotbal intern

Cornel Dinu salută aducerea lui Rednic la Dinamo: “Dacă rămânea Niculescu, ajungeam sigur în B”

15.10.2018 | 20:13
Cornel Dinu saluta aducerea lui Rednic la Dinamo Daca ramanea Niculescu ajungeam sigur in B

Cornel Dinu a vorbit despre noua schimbare de antrenor de la FC Dinamo Bucureşti şi salută venirea lui Mircea Rednic. Acesta spune că este singurul care putea salva clubul de la o retrogradare ce părea de neevitat dacă ar fi rămas tehnician Claudiu Niculescu.

Declaraţiile oferite de Mircea Rednic la conferinţa de presă au fost pe placul lui Cornel Dinu, care spune că prin inteligenţa pe care o posedă, noul antrenor din “haită” va reuşi să redreseze echipa: “A fost cu noroc, mare noroc, Mircea Rednic e antrenor şi om în primul rând. Este mare noroc pentru Dinamo că a fost liber pentru că dacă rămânea ce era era Diviza B cu siguranţă. 

Revenirea lui Mircea Rednic, salutată de Cornel Dinu

Domnul David nu a putut să rateze această oportunitate, singura care poate fi salvatoare pentru Dinamo în acest moment. Eu l-am avut şi jucător pe Mircea, nu a avut calităţi deosebite, dar a fost un tip inteligent, care astăzi a dat un exemplu, o pildă de inteligenţă şi ataşament faţă de Dinamo.

Cornel Dinu salută aducerea lui Rednic la Dinamo. Cornel Dinu înainte de meciul dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara, disputat pe 3 august 2015.
Cornel Dinu salută aducerea lui Rednic la Dinamo. Cornel Dinu înainte de meciul dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara

Are şcoală, familie şi asta sigur că are şi umor pe care nu îl pot gusta toţi. În general, sunt foarte mulţi idioţi în lumea aceasta. Dar ei reprezintă un aspect pozitiv în societate, aceasta este expresia care îi aparţine prietenului Ţuţea, care a spus că fără aceşti idioţi nu am putea să vedem oamenii adevăraţi, geniile şi normalitatea într-o societate.

“Niculescu nu era pregătit”

Cum a vorbit Mircea de analişti şi experţi… Despre angajamente, echipa naţională cu har, cu Lupescu şi Dudu Georgescu. A dat pilde foarte bune care sunt transmise unei lumi nepregătite să le înţeleagă. Am să vorbesc şi eu în pilde sugestive. Trebuie să te gândeşti că Mircea a venit într-un moment de compromis cu Niculescu, care nu era pregătit pentru momentul în care se află Dinamo, Mircea a fost oportunitatea cu care David a ştiut să-l pună în valoare. E de felicitat”, a spus Cornel Dinu la un post de televiziune.

Dinu spune că Dinamo a luat o decizie bună cu aducerea lui Rednic după ce formaţia din Ştefan cel Mare a început sezonul cu Florin Bratu antrenor, a continuat cu Niculescu şi pare că îl va termina cu “Puriu”, după ce acesta a semnat un anagajament pe doi ani de zile.