Cornel Dinu, pus la zid: “Vorbeşte prostii despre Ţiriac şi Lucescu”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
28/03/2018, 10:53
Cornel Dinu, pus la zid: “Vorbeşte prostii despre Ţiriac şi Lucescu”

Adrian Thiess îl pune la zid pe Cornel Dinu, după declaraţiile făcute de acesta, şi susţine că oamenii de afaceri care vor să cumpere clubul au făcut un pas în spate din cauza legendei din Ştefan cel Mare:

“Ştiu că nu e adevărat tot ceea ce spune Cornel Dinu. E şi el la o vârsta înaintată, îl înţeleg. Dinu vorbeşte prostii în legătură cu Ţiriac şi Mircea Lucescu. Eu reprezint un grup puternic extern, negocierile sunt serioase, iar eu pierd o jumătate de zi ca să le explic oamenilor ceea ce scrie presa de la noi, din postura mea de consultant. Oamenii citesc şi urmăresc tot şi nu ştiu ce să mai creadă din toate aceste manţocării. Dacă tot vorbeşte Dinu de investitori, atunci de ce nu i-a adus de mai mult timp şi s-a trezit acum? Dinu mă pune într-o situaţie penibilă, în loc să ne susţină. Mă deranjează această situaţie, iar eu am o problemă reală după tot ce a spus. Ce se vândă Dinu? El are 0,1% acţiuni”, a declarat Adrian Thiess la un post de televiziune.

Ce spusese Cornel Dinu

“Ideea respectivă (n.r. ca suporterii să cumpere acţiunile) a fost lansată mai demult, de nişte suporteri ai lui Dinamo. Am văzut proiectul, cu această participare a unor socios în conducerea clubului, fără a-şi impune punctele de vedere. Şi eu am fost la început sceptic legat de intenţia acestor băieţi. M-am declarat un partizan al acestei idei, aparent năstruşnice pentru România. Apreciez ce s-a întâmplat la Dinamo până acum, inclusiv ce a încercat să facă Negoiţă. Este firesc să ne gândim la o astfel de acţiune, în pas cu ce se petrece în lumea civilizată.

Am vorbit cu Mircea Lucescu. Este un dinamovist pur sânge, doreşte să participe, dar mi-a spus că are rezervele lui faţă de ce s-a întâmplat în România. A zis că atunci când va reveni în ţară va analiza proiectul şi dacă va constata că e spre binele lui Dinamo va participa. Vom avea o discuţie şi în acest sens cu Ion Ţiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor 90 chiar a vrut să preia echipa. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuţie cu domnul Ţiriac. Paşii adevăraţi au pornit deja. Cei care suntem legaţi de acest concept avem diferite contacte cu oameni din toate categoriile. Nu evit să spun că sunt oameni potenţi, care au dovedit că se poate face profit şi fără încălcarea legii. Avem răspunsuri pozitive de la oameni capabili, cu societăţi cu profituri mari”, a declarat Cornel Dinu.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×