Fotbal intern

Cornel Dinu și Adrian Porumboiu îl desființează pe Devis Mangia. “Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde!”

07.04.2019 | 18:43
Cornel Dinu si Adrian Porumboiu il desfiinteaza pe Devis Mangia Daca il angajam il dadeam afara in 50 de secunde

Cornel Dinu și Adrian Porumboiu l-au desființat pe Devis Mangia, antrenorul formației Universitatea Craiova. Reacțiile celor doi oameni care au avut un cuvânt de spus în fotbalul românesc au venit după ce gruparea din Bănie a arătat un joc slab în ultima perioadă.

Cornel Dinu și Adrian Porumboiu îl desființează pe Devis Mangia

“Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliți total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorință, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Când nu te pricepi la jucători și ești italian și joci cu Kelic, cu Ferreira, joci cu ‘decor’ (n.r. Donkor) ăsta în dreapta, joci cu jumătatea asta de geamie, Acka, e nenorocire, e dezastru!

Trebuie să îi spui, “domne, matale vii din catenaccio?” Știi ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut, Coverciano, comerciano, matale știi ce înseamnă un apărător, cum trebuie să facă marcajul, să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi?”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Devis Mangia le dă indicații elevilor săi în timpul meciului U Craiova – Astra Giurgiu

“Eu nu am văzut un antrenor italian mai slab decât acest Mangia!”

Și Adrian Porumboiu, fostul finanțator al echipei FC Vaslui, a avut o reacție dură la adresa lui Devis Mangia și susține că l-ar fi dat afară pe antrenorul italian în 50 de secunde pentru că este modest și că este unul dintre ei mai slabi antrenori pe care i-a văzut.

“Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”, a spus Adrian Porumboiu pentru Pro X.