Fotbal intern

Cornel Dinu și Basarab Panduru s-au amuzat pe seama kilogramelor lui Harlem Gnohere. “Și-a tăiat unghiile și așa a slăbit!”

24.09.2019 | 13:45
Cornel Dinu si Basarab Panduru sau amuzat pe seama kilogramelor lui Harlem Gnohere Sia taiat unghiile si asa a slabit

Cornel Dinu și Basarab Panduru s-au amuzat pe seama kilogramelor în plus ale lui Harlem Gnohere, atacantul FCSB-ului care a fost rezervă în meciul disputat de vicecampioana României cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020.

Cornel Dinu și Basarab Panduru s-au amuzat pe seama kilogramelor lui Harlem Gnohere

Giovani Becali a anunțat că un scouter de la Benfica merge la meciul dintre FCSB și Dinamo, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, iar Cornel Dinu și Basarab Panduru au intrat în rolul scouterului și au dezvăluit ce le-ar fi transmis șefilor după un meci al FCSB-ului.

“Că sunt bune sarmalele și mititeii”, a început Cornel Dinu. Fostul selecționer al echipei naționale a României a fost completat de Basarab Panduru: “Ce să le zic? Nu prea ai ce să le zici. Le-aș spune doar să nu mă mai trimită pentru că acolo nu găsim nimic”. Fostul jucător al echipei roș-albastre a continuat prin a-l ironiza pe Harlem Gnohere. “Când Vintilă spune că Gnohere a slăbit un pic, cam ce înseamnă un picul ăla? Două, trei sute de grame? Ce înseamnă un pic, eu nu am înţeles”. Cornel Dinu nu s-a lăsat și a declarat: “A slăbit pentru că și-a tăiat unghiile!”

Harlem Gnohere și Mario Camora în meciul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Harlem Gnohere și Mario Camora în meciul FCSB – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Harlem Gnohere, amendat și exclus din lot

Harlem Gnohere a revenit după operația suferită la începutul lunii iunie cu aproximativ 7 kilograme în plus, informație dezvăluită de FANATIK. Astfel, situația atacantului francez i-a făcut pe oficialii vicecampioanei României să îi amendeze pe fotbaliștii care nu au kilogramele corespunzătoare cu câte 100 de euro pentru fiecare kg.

Mai mult, Harlem Gnohere a fost scos din lotul vicecampioanei României pentru meciul jucat pe stadionul “Ion Oblemenco” cu Universitatea Craiova, scor 1-0, iar locul său în atac a fost luat de Ioan Hora și de Juhvel Tsoumou. Primul a dezamăgit și nu a făcut parte din planurile lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul cu CFR Cluj, iar al doilea a înscris golul victoriei și a fost titularizat cu formația din Gruia.