Dinu-SHOW: “Şumudică e labil, Sănmărtean s-a născut obosit”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/08/2016, 13:12
Dinu-SHOW: “Şumudică e labil, Sănmărtean s-a născut obosit”

Cornel Dinu a făcut cîteva declaraţii inedite la Dolce Sport, referitor la mai mulţi fotbalişti şi antrenori din Liga I. Astfel, Mister a spus despre Marius Şumudică că are “o labilitate psihică” şi că încearcă să fie mult prea “spumant”.

“Şumudică are o labilitate psihică, dar deja intrăm în alt domeniu. Intrăm în spaţiul spitalului Obreja, nu cred că e cazul să ajungem până acolo. El face de multe ori declaraţii şocante. Vorbeşte prea mult şi încearcă să fie mult prea spumant, dar nu-ţi dă seama că spumantul ăla îţi face prea mult rău, fiind o băutură acidă”, a punctat Dinu.

Nici Sănmărtean nu a scăpat de declataţiile lui Dinu. “Sănmărtean aşa cum joacă în foarte multe faze când nu reuşeşte să termine driblingurile pe care le începe la 30, 35 de metri de poarta adversă. Am senzaţia că este un jucător născut obosit!”, a spus Mister.

Cornel Dinu a mai făcut o declaraţie şi despre Peteleu, fundaşul CFR Cluj: “Am o părere rezervată, după mine Peteleu e un fel între peşteră şi cavernă ca fundaş stânga. Săracul are problemele mari de tot! Are viteză pe bandă, dar când intră ca ăia care erau la moşi la noi la zidul morţii. Are ceva viteză, dar în rest calităţii…”

Despre atacantl lituanian Mateluvicius, Dinu a spus că este “bun mai degrabă ca stâlp de înaltă tensiune în careul advers, poate doar curenta stoperii adverşi”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×