Fotbal intern

Cornel Dinu ştie de ce FCSB a pierdut cu Iaşi. “S-au ocupat de alte lucruri!”

Autor: Iuliana Spirache | 08.05.2018 | 17:41
Cornel Dinu ştie de ce FCSB a pierdut cu Iaşi.
Cornel Dinu, fostul antrenor şi jucător de la Dinamo Bucureşti.

Cornel Dinu ştie de ce FCSB a pierdut cu Iaşi, în meciul jucat în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, scor 1-0.  Fostul jucător şi antrenor la Dinamo Bucureşti a declarat că nu a fost surprins de faptul că “roş-albaştrii” au fost învinşi în Copou şi şi-a argumentat afirmaţia.

Cornel Dinu susţine că jocul celor de la FCSB suferă tot mai mult în ultima perioadă şi îi acuză pe oficialii “roş-albaştrilor” că s-au concentrat pe alte lucruri, făcând referire la Kamer Qaka, înaintea unui meci atât de important cum era cel de la CSM Poli Iaşi.

Cornel Dinu ştie de ce FCSB a pierdut cu Iaşi. “Nu e o surpriză!”

”Nu e nicio surpriză, pentru că Steaua a jucat din ce în ce mai prost în ultimele partide din play-off. Luaţi şi rezultatul, dar în afara rezultatului e prestaţia în sine. Steaua avut o singură situaţie, în minutul 5, pardon 8, când Bălaşa a reluat pe lângă poartă, dovedind că e un apărător care nu loveşte cu latul, ci cu călcâiul la o minge trimisă cu puţin efect de Budescu. În special cei de la Steaua, cred că s-au ocupat de alte lucruri decât de pregătirea echipei şi de joc. Chiar şi cu om în plus timp de 20 de minute de joc, Steaua n-a periclitat deloc poarta celor de la Iaşi”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!