ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Dinu surprinde înaintea play-off-ului: “M-aş bucura ca FCSB să câştige campionatul”

Autor: Andrei Șchiopu | 12.04.2021 | 23:04
Cornel Dinu surprinde înaintea play-off-ului:
Cornel Dinu surprinde înaintea play-off-ului: "M-aş bucura ca FCSB să câştige campionatul". Sursă foto: gsp.ro

Cornel Dinu a vorbit înainte de începutul play-off-ului, iar acesta a surprins când a mărturisit că și-ar dori ca FCSB să câștige campionatul în România.

ADVERTISEMENT

„Procurorul” își dorește ca FCSB să triumfe, pentru că reprezintă un exemplu pentru tot fotbalul românesc, conform spuselor sale.

Cornel Dinu admiră munca și performanțele realizate la Academia de Fotbal a FCSB-ului și îi laudă pentru seriozitatea și implicarea celor delegați să se ocupe de tinerii fotbaliști ai „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu își dorește ca FCSB să câștige campionatul

Cornel Dinu își dorește ca FCSB să câștige campionatul, pentru că este o echipă compusă doar din fotbaliști români, cu mici excepții, și care promovează tineri jucători de perspectivă:

„M-aș bucura din tot sufletul ca FCSB-ul să câștige acest campionat, pentru că joacă cu majoritatea jucătorilor români, crescuți în propria pepinieră.

ADVERTISEMENT

Au și ei probleme, dar sunt un exemplu de urmat. Doar așa se poate crește nivelul campionatului nostru”. 

„Sunt doi oameni care se ocupă de tot acolo!”

Cornel Dinu a continuat și a nominalizat două persoane care se ocupă și care se implică în destinele puștilor din Academia de Fotbal a FCSB-ului de la Berceni: „Academia de Fotbal a FCSB-ului din Berceni este cea mai performantă din ultimii ani. Sunt doi oameni care se ocupă de tot acolo, Alexe și Vali Argăseală, care stau de dimineață până seară la bază”.

ADVERTISEMENT

„Prima dată am auzit de Academie de Fotbal la Bologna, dar acolo tinerii se preocupau de fotbal, însă se preocupau și de școală. Din păcate, la noi nu e așa”, a mai spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

FCSB intră pe primul loc în play-off-ul Ligii 1, fiind urmată de CFR Cluj și Craiova, iar formația lui Toni Petrea speră să obțină primul titlu după o pauză de cinci ani.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!