Fotbal intern

Cornel Dinu, un nou atac după ce Ionuț Negoiță a dat bani la Teledon: „Nu vă e, mă, rușine? Ați furat sute de milioane, dați o firimitură și așteptați aplauze?” Exclusiv

15.04.2020 | 13:37
Cornel Dinu un nou atac dupa ce Ionut Negoita a dat bani la Teledon Nu va e ma rusine Ati furat sute de milioane dati o firimitura si asteptati aplauze Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu lansează un nou atac la Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, care anunță falimentul în viitorul apropiat pentru gruparea alb-roșie.

De această dată, „Procurorul” face legătura între două evenimente: declarația lui Negoiță că nu mai dă niciun ban la Dinamo și donația de 100.000 de euro pe care acesta a realizat-o la Teledonul de la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, un nou atac după ce Ionuț Negoiță a dat bani la Teledon: „Nu vă e, mă, rușine?”

Dinamo mai are nevoie de 180.000 de euro ca să obțină licența pentru sezonul următor. Patronul Ionuț Negoiță anunță că nu mai dă niciun ban la club, dar a donat recent 100.000 de euro.

Sigur, sunt banii lui Ionuț Negoiță și face ce vrea cu ei, dar gestul acestuia a atras un nou atac al lui Cornel Dinu la adresa celui care nu știe cum să scape de pe cap de „beleaua Dinamo”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește această mizerie de gesturi caritabile făcute în societatea românească, haideți să privim doar ultimul Teledon! Marile suflete care ajută poporul român la ananghie fac parte dintre acele virusuri despre care mai vorbeam și care au distrus de fapt România.

E vorba despre virusul hoției, al înșelăciunii și al oportunismului politic, al băgatului mâinii în buzunarul cetățenilor, al distrugerii învățământului. La acel Teledon au apărut câteva persoane care au dat câte 100.000 de euro și toată lumea îi aplauda… Păi nu vă e, mă, rușine?”, spune Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu: „Ați furat sute de milioane și dați o firimitură? Credeți că acum sunteți onorabili, că ajutați poporul? Păi unde a fost legea, țara, când ați furat?”

Dinu continuă atacul la adresa miliardarilor României. „Ați furat sute de milioane și dați o firimitură? Credeți că acum sunteți onorabili, că ajutați poporul? Păi unde a fost legea, țara când voi ați furat sute de milioane?

Domnul Voiculescu a mers și mai departe și a declarat că suta aia de mii de euro a dat-o în cadrul trustului pentru cei care muncesc… Iar un nomina odiosa din show-biz-ul românesc nu s-a schimbat cu absolut nimic și a zis că aduce și el 10.000 de euro, dar de la o artistă. Păi asta-i caritate? Ăsta-i spirit?

ADVERTISEMENT

Tot în categoria asta a intrat și domnul nostru Ionuț Negoiță, care spune că a donat la Teledon 100.000 de euro, dar Dinamo nu are 180.000 de euro să-și ia licența. Iar acum anunță că stinge lumina la Dinamo!”, a mai spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

  • 4.000.000 de euro este suma anunțată că a fost strânsă după ultimul Teledon și direcționată către sistemul medical românesc
  • 2.000.000 de euro reprezintă banii de care Dinamo mai are nevoie pentru a termina acest sezon, după informațiile dezvăluite exclusiv de FANATIK
ADVERTISEMENT