Life

Cornel Galeș era logodit cu Viviana Măntoiu înainte să se stingă din viață! Nu au mai apucat să se căsătorească

01.06.2020 | 23:57
Cornel Gales era logodit cu Viviana Mantoiu inainte sa se stinga din viata Nu au mai apucat sa se casatoreasca
Ce a ales să facă Viviana, văduva lui Cornel Galeș, la 7 luni de la moartea acestuia. Sursa foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Pe 1 decembrie 2019, chiar de Ziua Națională a României, Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs în Spania. Chiar dacă au trecut deja luni bune de la tragicul eveniment care i-a adus sfârșitul văduvului regretatei soliste de muzică populară, viața sa este în continuare sub lupa curioșilor și astfel ies la iveală noi detalii cât se poate de interesante. Bărbatul se mutase în Spania alături de noua sa iubită, Viviana Măntoiu, iar relația lor pare să fi fost una extrem de serioasă.

Cornel Galeș s-a logodit cu Viviana Măntoiu. Cei doi se pregăteau de nuntă

De ce spunem asta? Ei bine, potrivit unor surse citate de click.ro, cei doi s-au logodit și se pregăteau să își întemeieze familia mult visată. Fericitul eveniment a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, alături de câțiva prieteni apropiați. Din păcate, cumplitul accident rutier le-a răpit bucuria de a se căsători la Starea Civilă, însă Viviana se consolează cu gândul că au reușit să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”, a declarat un apropiat al femeii care i-a fost alături lui Cornel Galeș după moartea Ilenei Ciuculete, conform click.ro.

Reamintim că fostul soț al regretatei interprete de muzică populară s-a stins din viață fulgerător pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de orașul Valencia, la vârsta de 56 de ani. Sâmbăta trecută, Viviana i-a făcut pomana de șase luni în fața Capelei Cimitirului Străulești 2, unde bărbatul și zânica lui, așa cum își alinta fosta parteneră de viață, sunt înmormântați unul lângă altul.

ADVERTISEMENT

La pomană au luat parte doar 9 persoane, în conformitate cu restricții impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului coronavirus. Printre acestea s-au numărat doamna Belu, pe care ei o numeau „nașă”, Gore Belanschi, bunul prieten al lui Cornel, impresarul Ilenei și al lui Gore, Silviu Lepadat, dar și ajutorul acestuia, Petre Uruc.

Viviana se ocupă de repatrierea și înmormântarea lui Cornel Galeș

În absența unei rude care să se ocupe de repatrierea trupului neînsuflețit, tot Viviana a fost cea care a inițiat demersurile pentru aducerea sa înapoi în țară. Frumoasa blondină a avut grijă ca bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste să fie înmormântat cum se cuvine, chiar lângă Ileana Ciuculete.

ADVERTISEMENT

Presupun că Viviana, în primul rând se va ocupa de înmormântare, dar nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva.

Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului.

ADVERTISEMENT

Cred că o să ne ocupăm noi, prietenii (nr. de înmormântare). El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ. Cred, totuși, că a văzut la ştiri ce s-a întâmplat”, a declarat la acea vreme Silviu Lepădat, un prieten apropiat de-al lui Cornel Galeș.

ADVERTISEMENT