Life

Cornel Ilie, dezvăluiri despre viața amoroasă, la doi ani de la divorț: “Pare că sunt foarte greu de cucerit”

Cornel Ilie a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă, la doi ani de la divorțul de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii. Solistul trupei Vunk încă este singur.
19.05.2022 | 11:51
Cornel Ilie dezvaluiri despre viata amoroasa la doi ani de la divort Pare ca sunt foarte greu de cucerit
Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a explicat de ce e singur. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie de la Vunk și soția lui, Eliza, au divorțat în urmă cu doi ani, iar cântărețul încă nu și-a refăcut viața. Au împreună doi copii, Zara și Cezar, iar solistul este foarte implicat în viața lor. Artistul a explicat de ce nu și-a găsit pe cineva până acum.

Cornel Ilie, dezvăluiri despre viața amoroasă

Cântărețul spune că nu și-a făcut planuri, mai ales că așa s-a obișnuit, după doi ani de pandemie, perioadă incertă pentru toată lumea. În prezent, solistul este singur, așa cum a recunoscut în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie a mai spus că pare un bărbat foarte greu de cucerit, care nu se lasă ușor cunoscut. Persoana care își va dori să-l cunoască cu adevărat va fi cea potrivită pentru solistul de la Vunk.

“Nu am niciun plan să fac sau să nu fac ceva. Cum m-a surprins viața până acum și cum am fost surprins de niște alegeri, așa va funcționa și în continuare, mai ales după cei doi ani de pandemie în care vedeai că nu prea mai poți să îți faci planuri.

ADVERTISEMENT

Cumva sunt singur. Aparent așa pare că sunt foarte greu de cucerit, de intrat pe sub piele, pentru că nu mă las ușor cunoscut.

Dar cine își dorește cu adevărat, o să reușească să mă cunoască și atunci înseamnă că merită investit timp, sentimente, energie în acea persoană”, a declarat Cornel Ilie pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

În toamna anului 2020, Cornel Ilie și Lidia Buble au lansat împreună o melodie. Cei doi au fost protagoniștii unui videoclip cu scene romantice, iar speculațiile nu au întârziat să apară.

Internauții i-au criticat pe cei doi, mai ales că artistul era proaspăt divorțat. În cele din urmă, amândoi au explicat că relația lor este una amicală.

ADVERTISEMENT

În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție

Deși au divorțat în 2020, Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza, au rămas în relații bune, mai ales de dragul copiilor. Cântărețul încearcă să stea cât mai mult cu Zara și Cezar. Își petrece timpul cu ei chiar și trei sau patru zile pe săptămână, în funcție de programul pe care îl are.

“Fetița mea este atrasă mai mult spre dans în perioada asta, face șapte ani în noiembrie. În schimb, băiețelul Cezar care face trei ani în iulie, pare foarte atras de muzică, vrea să descopere pianul, chitara.

Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă, chiar acum plec la ei.

Câteodată petrec cu ei chiar și trei-patru zile pe săptămână, depinde cât sunt plecat. Dar cât pot de mult, când am ceva timp liber mă duc la ei.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT