Life

Cornel Ilie, dezvăluiri la doi ani de la divorțul de fosta soție. Cum se înțelege solistul de la Vunk cu copiii

Cornel Ilie, detalii despre separarea de fosta parteneră și legătura cu cei doi copii. Ce face artistul în timpul sărbătorilor de iarnă.
01.12.2022 | 12:20
Cornel Ilie dezvaluiri la doi ani de la divortul de fosta sotie Cum se intelege solistul de la Vunk cu copiii
Cornel Ilie, detalii despre separarea de fosta parteneră și legătura cu cei doi copii. Ce face artistul de sărbători. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț a făcut dezvăluiri la doi ani de la divorțul de fosta soție. Cum se înțelege solistul de la Vunk cu copiii: Cezar (3 ani) și Zara (7 ani). Artistul a povestit ce face anul acesta de Crăciun, tradiție care s-a păstrat și după separarea de mama celor mici.

Cornel Ilie, detalii despre separarea de fosta parteneră și legătura cu cei doi copii. Ce face artistul de sărbători

Cornel Ilie va petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fosta soție și copiii pentru că-și dorește ca cei mici să aibă parte de aceleași amintiri frumoase care-l urmăresc și pe el în momentul de față. Vedeta mereu a stat de Crăciun cu familia.

ADVERTISEMENT

Cântărețul speră ca odată cu trecerea timpului copiii să păstreze acest obicei și atunci când vor fi mai mari. Artistul îi vizitează cât de des poate, în ciuda distanței geografice care se află între el și cei doi micuți.

„Întotdeauna am petrecut Crăciunul împreună și așa vom face și anul acesta. Există această distanță geografică, dar sunt foarte prezent în viața și creșterea copiilor noștri.

ADVERTISEMENT

Merg la ei de fiecare dată când reușesc să plec puțin din București, asta însemnând chiar și de mai multe ori pe săptămână.

Ne jucăm foarte mult, facem multe lucruri împreună, nu las ceva atât de banal precum geografia să ne stea în cale.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că și tehnologia ne ajută foarte mult, putând să vorbim pe video zilnic, de mai multe ori pe zi”, a declarat Cornel Ilie pentru publicația viva.ro.

Cornel Ilie, pe scenă în noaptea de Revelion

Cornel Ilie a mărturisit că în noaptea de Revelion va fi pe scenă. Solistul de la Vunk speră ca anul ce vine să fie unul mai bun și mai interesant decât cel care urmează să se încheie. În plus, artistul pregătește un album nou.

ADVERTISEMENT

„Eu scriu deja o carte de ficțiune, care sper să apară în primăvara lui 2023. Și abia aștept să văd ce alte idei sau provocări mai apar pe parcurs”, a mai dezvăluit vedeta, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: