Life

Cornel Ilie vorbește despre divorțul de soția lui. Adevăratul motiv al separării

10.11.2020 | 16:08
Cornel Ilie vorbeste despre divortul de sotia lui Adevaratul motiv al separarii
Cornel Ilie de la Vunk divorțează. Anunțul făcut după 5 ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Cornel Ilie și-a anunțat divorțul de Eliza, soția lui cu care are doi copii. Fanii au fost șocați, mai ales că solistul de la Vunk își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor, însă artistul a făcut lumină și a vorbit despre divorț. 

Cornel Ilie a menționat că despărțirea a fost una amiabilă și că nu au existat conflicte majore care au dus la încheierea căsniciei. Într-un interviu recent, artistul a spus că iubirea dintre doi oameni se poate transforma într-un alt fel de dragoste, care nu se bazează pe sentimente romantice.

ADVERTISEMENT

Deși viața sentimentală nu a fost prea bună în ultimele luni, artistul se bucură de succes în carieră, mai ales după ce piesa pe care o cântă alături de Lidia Buble a ajuns în topuri destul de rapid.

Cornel Ilie vorbește despre divorțul de soția lui

Chiar dacă au divorțat, Cornel Ilie și Eliza au rămas în relații bune de dragul copiilor și nu s-au despărțit cu scandal. De altfel, solistul a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa soției, pe care o respectă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Deși nu a vrut să dea foarte multe detalii imediat după despărțire, Cornel Ilie i-a lămurit pe fani și le-a explicat motivele care au dus la ruptura de Eliza.

“Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a spus solistul, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a lansat piesa “Vino/ Du-te” alături de Lidia Buble, fanii au început să speculeze că cei doi ar forma un cuplu doar pentru că în videoclip erau foarte apropiați. Niciunul dintre ei nu a confirmat relația în acel moment, dar nici nu au negat-o, astfel că fanii au fost și mai suspicioși.

Urmăritorii i-au adresat cuvinte grele Lidiei Buble pe rețelele sociale, crezând că divorțul lui Cornel Ilie s-a produs din cauza ei. Nici Răzvan Simion nu era divorțat oficial atunci când s-a cuplat cu artista, așa că au existat foarte multe răutăți la adresa ei în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei doi artiști au anunțat că nu sunt împreună și că sunt doar prieteni care se înțeleg bine, colaborarea lor fiind strict de natură muzicală. Succesul piesei și impactul videoclipului au fost foarte mari dacă fanii și-au imaginat o poveste de dragoste, după cum a declarat solistul Vunk:

“Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună.”

Cum arată femeia ideală pentru Cornel Ilie

Așa cum este normal, Cornel Ilie are de gând să-și refacă viața și să găsească o femeie care să-i fie alături de acum încolo. A fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el și a oferit un răspuns care să le lămurească pe admiratoare.

“În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva”, a precizat artistul.

Cornel Ilie a menționat că va rămâne în continuare în relații bune cu fosta soție, chiar dacă acum au luat-o pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT