News

Cornel Oană, iubitul lui Brigitte Sfăt, prima declarație oficială despre relația lor, după scenele de la Ferma

28.03.2019 | 18:21
Cornel Oana iubitul lui Brigitte Sfat prima declaratie oficiala despre relatia lor dupa scenele de la Ferma

Cornel Oană a mărturisit pentru prima oară care este părerea sa despre scenele fierbinți ale iubitei sale, Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Acesta a acceptat să apară la emisiunea La Măruță pentru a vorbi despre idila pe care o are încă logodnica sa cu un concurent de la Ferma.  Se pare că Oană nu mai consideră că are o relație cu fosta soție a lui Ilie Năstase și că nu-i găsește absolut nicio scuză pentru faptele sale.

Cornel Oană, despre imaginile fierbinți de la Ferma dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

”Show-ul are limitele lui, nu te obligă nimeni să faci… Este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiții de stres oamenii reacționează. Eu am terminat relația de săptămâna trecută”, a declarat bărbatul. Cornel Oană a mărturisit că era extrem de hotărât să facă pasul cel mare alături de Brigitte, dar săruturile și îmbrățișările dintrte cei doi l-au făcut să își ia gândul.

”Noi, chiar înainte de FERMA, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc Casă de piatră. Eu am dat verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă”.

Cornel Oană, primele declarații despre imaginile fierbinți cu iubita sa și Florin Pastramă, de la Ferma
Cornel Oană, primele declarații despre imaginile fierbinți cu iubita sa și Florin Pastramă, de la Ferma

Cornel Oană, iubitul Brigittei Sfăt, dezamăgit de situația de la Ferma

Cornel Oană a povestit la emisiunea La Măruță că nu se aștepta vreo clipă să fie înșelat cu Florin Pastramă. De asemenea, bărbatul a comentat și reacția fostei logodnice a lui Florin Pastramă. ”Este normal ca Raluca să fie supărată, pentru că el a încercat cu toată lumea de acolo.

Mai lipsea vaca. Nu mi se pare OK. Am crezut că mă poate înșela cu oricine de acolo, mai puțin cu el”.  ”Eu nu sunt supărat pe nimeni. Eu le iau pe toate ca pe lecții de viață. Probabil îi voi da dreptul să-mi explice”, a spus acesta la finele declarațiilor.