Life

Cornel Palade, concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la 70 de ani. Romică Țociu a explicat de ce nu a mers cu el în Dominicană

Cornel Palade este unul din numele confirmate pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Cel care a dat vestea este chiar prietenul și colegul de scenă de 33 de ani încoace, Romică Țociu!
07.08.2022 | 12:35
Cornel Palade concurent la Sunt celebru scoatema de aici la 70 de ani Romica Tociu a explicat de ce nu a mers cu el in Dominicana
Cornel Palade și Romică Țociu, cel mai longeviv cuplu umoristic de pe micile ecrane. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cornel Palade este, oficial, concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Colegul de scenă al lui Romică Țociu este cel mai vârstnic participant în noul sezon, care se filmează la foc automat în Republica Dominicană.

Cornel Palade, concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Romică Țociu a confirmat vestea!

Persoana care a confirmat vestea este chiar prietenul și colegul său, Romică Țociu, în exclusivitate pentru FANATIK. Țociu a spus și de ce nu a reușit să meargă împreună cu amicul său în Dominicană.

ADVERTISEMENT

Romică a semnat cu un alt post de televiziune, iar filmările celor două show-uri au derulat în același timp, așa că nu a mai putut ajunge și el în emisiunea de la PRO TV. Palade a acceptat, așadar, provocarea postului de pe Pache Protopopescu, în timp ce Țociu își exersa săriturile la „Splash, vedete la apă”, care va avea premiera în curând la Antena 1!

FANATIK a stat de vorbă cu Romică Țociu despre participarea prietenului său, Palade, în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

-De ce nu v-ați dus și dumneavoastră cu Cornel, în Dominicană, la „Sunt celebru…”?

Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru ca am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…

-Aveți un mesaj pentru el?

Cornel, până la capăt! Până în fiere!

-Aveți încredere în el…

Încrederea la noi merge pana la capăt. La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!

ADVERTISEMENT

Cine mai participă alături de Palade în show: numele nu sunt confirmate încă de PRO TV

Cornel Palade s-a angrenat, așadar, în cel mai nebun reality-show al anului, unul care va da multe subiecte de discuție din momentul în care se va difuza.

Umoristul ar face echipă cu câteva celebrități destul de interesante, iar unele dintre ele chiar controversate, cum e cazul Biei Khalifa. Printre concurenții încă neconfirmați oficial de PRO TV se mai numără Mara Bănică, Lidia Buble, Ruxi Opulenta, Tania Popa, Giani Kiriță și actorul Alex Bogdan.

ADVERTISEMENT

Filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt în toi, iar situațiile prin care au trecut deja concurenții au oripilat-o până și pe prezentatoarea emisiunii, Adela Popescu.

Recent, într-o postare făcută pe Instagram, partenera de emisiune a lui Cabral a spus că în viața ei nu a avut o stare de rău atât de mare văzând ce au fost nevoiți concurenții să mănânce. Nu a spus exact despre ce e vorba, dar a ținut să precizeze că i-a venit să vomite.

Adela Popescu, stări de rău din cauza probelor din Dominicană

Totodată, Adela a mai spus că fetele s-au dovedit, până acum, a fi mult mai rezistente față de băieții înscriși în show. Rămâne de văzut cum va face față tuturor provocărilor maestrul Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani.

„Fraților, voi știți că eu mănânc orice. Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă… Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea.

Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil. Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei. Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice,.

Pe femeile care sunt prezente în show nu ți le-ai fi imaginat nici măcar o dată în situațiile în care sunt puse în acest show. Eu sunt fascinată. Și, așa, off the record, femeile sunt forță, nene! O să vedeți în curând!”, a spus de curând Adela pe Instagram.

ADVERTISEMENT