Life

Cornel Palade, jignit de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici: ”Mi se pare o mârlănie jegoasă, din partea unei femei”

Bia Khalifa i-a adresat replici dure lui Cornel Palade la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De la ce a izbucnit cearta?
11.09.2022 | 22:39
Cornel Palade jignit de Bia Khalifa la Sunt celebru scoatema de aici Mi se pare o marlanie jegoasa din partea unei femei
Bia Khalifa si Cornel Palade s-au certat la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Sursa foto: Pagina de Media, Protv, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins în competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Bia Khalifa și Cornel Palade s-au certat aprig, iar blondina i-a adresat vorbe dure îndrăgitului actor.

Bia Khalifa și Cornel Palade ceartă dură. Blondina l-a jignit pe actor

Altercația a izbucnit din cauza unui vas nespălat, în care s-a prăjit orez. Nu a durat mult până la un schimb de replici tăios.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii, iar la un moment și-a ieșit din minți și i-a spus lui Cornel Palade:

”Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu’! Te credea în primele zile, nu acum”, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

ADVERTISEMENT

Cornel Palade: ”A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate”

Actorul nu a stat indiferent și i-a răspuns blondinei, care este celebră pe OnlyFans, datorită fotografiilor nud, câșting și bani astfel.

”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

ADVERTISEMENT

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”, a adăugat și Cornel Palade.

Ulterior, Bia Khalifa a completat: ”Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”.

ADVERTISEMENT

Concurenții din tabăra opusă celei din care fac parte Bia Khalifa și Cornel Palade au intervenit, iar Lidia Buble, Mara Bănică și Răzvan Botezatu sunt printre cei care i-au spus blondindei că nu a avut o atitudine corespunzătoare.

ADVERTISEMENT