Life

Cornel Palade, moment jenant în timpul unui spectacol. Ce a pățit după ce a consumat alcool: “N-am mai avut control”

Cornel Palade a avut parte de un moment jenant în timpul unui spectacol, după ce a consumat alcool pentru a scăpa de emoții. Actorul a povestit cum a trecut peste acest episod.
09.05.2022 | 09:14
Cornel Palade moment jenant in timpul unui spectacol Ce a patit dupa ce a consumat alcool Nam mai avut control
Cornel Palade, moment jenant în timpul unui spectacol. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cornel Palade a vorbit despre un moment jenant petrecut pe scenă, în timpul unui spectacol. Artistul a apelat la alcool pentru a scăpa de emoții, însă nu a avut parte de rezultatul așteptat.

Cornel Palade, moment jenant în timpul unui spectacol

Actorul a luat câteva înghițituri dintr-o băutură alcoolică pentru a scăpa de emoții, înaintea unui spectacol, însă a ajuns să se amețească destul de tare.

ADVERTISEMENT

Partenerul de scenă al lui Romică Țociu recunoaște că nu a făcut o alegere inspirată atunci când a luat un stimulent înainte de a urca pe scenă.

După ce a consumat alcool, actorul și-a dat seama că nu mai are control și că starea de euforie durează puțin. Cornel Palade spune că alcoolul nu trebuie consumat înainte de a urca pe scenă, pentru că nu este o soluție pentru a învinge emoțiile.

ADVERTISEMENT

“Înaintașii noștri ne-au învățat că e bine să ai un pic de curaj înainte să intri în scenă și zic să iau o votcă mică. Dacă iei o votcă mică, o iei și pe următoarea mică și tot așa.

Într-o zi eram în scenă, n-am mai avut control, am dat peste niște microfoane, au căzut alea și mi-am zis că este o falsă impresie că dacă bei, ai curaj.

ADVERTISEMENT

Este o prostie, pentru că n-ai niciun fel de control! Euforia durează puțin, după care urmează prăbușirea. Și atunci am zis nu!

Nu trebuie să bei niciodată când intri în scenă, absolut nimic, pentru că trebuie să-ți lași sufletul, energiile, inima să funcționeze liber în acord cu publicul pe care-l ai în fața ta. Atunci se realizează conexiunea perfectă între tine și public.”, a declarat Cornel Palade pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Cornel Palade să treacă peste acest episod

Din fericire, actorul s-a folosit de umor și ironie pentru a face față situației. A început să facă glume despre microfoanele peste care a dat, amețit fiind, spunând că se află “în zona ezotericului”.

“Sigur că am glumit! Am zis ‘Se întâmplă ceva! Ne aflăm în zona ezotericului! Microfoanele au început să se miște pe scenă și, când n-am fost atent, au început să dea peste mine!’ 

Lumea a început să râdă și am ieșit din situația aia. Colegii cu sculele, cu microfoanele, îți dai seama că nu s-au simțit bine!”, a mai spus Cornel Palade pentru sursa citată.

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Și-a început cariera cu mai bine de 30 de ani în urmă. A jucat adesea alături de Romică Țociu, cu care face echipă pe scenă de ani buni.

ADVERTISEMENT