News

Cornel Patrichi, în stare critică! Emilia Popescu a făcut anunţul! „Îmi pare rău că nu am fost lângă el”

Cornel Patrichi se zbate între viaţă şi moarte, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Prietenii coregrafului de la „Dansez pentru tine” se roagă pentru el şi speră într-o minune....
04.04.2016 | 18:39
Cornel Patrichi in stare critica Emilia Popescu a facut anuntul Imi pare rau ca nu am fost langa el

Cornel Patrichi se zbate între viaţă şi moarte, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Prietenii coregrafului de la „Dansez pentru tine” se roagă pentru el şi speră într-o minune. Emilia Popescu, Petre Geambaşu şi Wilmark au făcut declaraţii emoţionante în urmă cu puţin timp, „La Măruţă”.

Patrichi a fost diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se luptă cu boala. „Îmi pare rău că nu am putut fi alături de el atunci când a avut nevoie mai mare. Ştiţi cum e, în unele momente parcă îţi este ruşine să suni pentru a întreba”, a spus Emilia Popescu la ProTV, în cadrul emisiunii.

„Eu sunt coleg cu el din ani ’70, din păcate nu ştiam că sunt aşa grave problemele lui de sănătate. Îmi pare rău că i se întâmplă aceste lucruri urâte”, a spus Petre Geambaşu îndurerat. Cel mai afectat pare să fie fostul lui coleg, tot coregraf, Willmark. „Am aflat de la o prietenă comună că de fapt această problemă există de ceva vreme, iar el a vrut să o ascundă de noi. Cornel este un om puternic, mie încă nu imi vine să cred că i se întâmplă asta. E de neconceput„, a spus el.

Sursă: www.libertatea.ro