Fotbal intern

Cornel Șfaițer a revenit în Casa Pariurilor Liga 1. A fost prezentat oficial ca manager la Sepsi Sf. Gheorghe

12.09.2019 | 18:56
Cornel Sfaiter a revenit in Casa Pariurilor Liga 1 A fost prezentat oficial ca manager la Sepsi Sf Gheorghe

Revenire surpriză în Casa Pariurilor Liga 1. Departe de funcțiile de conducere din prima ligă timp de mai bine de un an de zile, fostul președinte al celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a revenit oficial în fotbal la Sepsi Sf. Gheorghe.

Cornel Șfaițer, din nou în Casa Pariurilor Liga 1: a fost numit manager la Sepsi

Un an și trei luni au trecut de la despărțirea lui Șfaițer de clubul FC Botoșani. Astăzi, fostul conducător al echipei moldave a decis să semneze cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă aflată pe locul 8 în Casa Pariurilor Liga 1. Într-o conferință de presă susținută azi, Șfaițer a fost prezentat oficial ca noul manager al celor de la Sepsi, formație care urmărește să obțină o nouă clasare în zona Play-off la finalul sezonului regular.

”Am acceptat propunerea dânșilor, pentru că am văzut la Sepsi nişte oameni extraordinari, un grup deosebit care a reușit performante într-un timp relativ scurt. Așa cum am început eu pionieratul la Botoşani prin muncă, același lucru s-a petrecut şi aici într-un timp foarte scurt şi au reuşit lucruri extraordinare, am văzut un loc propice pentru performanţă în viitor. O să facem totul cu paşi măsuri, ca să reuşim performanţă împreună. Ştiţi foarte bine că ceea ce am făcut până acum am făcut din pasiune, din dragoste pentru fotbal. Este o pasiune a mea, pe lângă business. Nu vreau să îmi neglijez nici business-ul pentru că sunt om de afaceri în primul rând. Asta am făcut şi la Botoşani şi îmi doresc să facem lucruri frumoase şi aici”, declarat Cornel Șfaițer, conform MonitorulBt.ro

Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean, privește venirea lui Șfaițer precum achiziția unui jucător important și spune că acesta reprezintă un câștig imens pentru echipă: ”Vine ca manager în cadrul clubului nostru și sper că o să fie încă un pilon de susținere. Cu cât mai mulți piloni de susținere, clubul este mai important și mai puternic. Sperăm că tot ceea ce a făcut la Botoșani, poate realiza și aici. Sperăm că vom fi un club respectat și un club care să aibă un cuvânt de spus. Vrem să arătăm că nu am ajuns în play-off din greșeală sperăm că vom ajunge și la anul. Vrem să ne ajute în relația cu federația, cu presa, cu jucătorii. Poate să facă multe pentru că are o experiență mult mai mare decât avem noi”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru sursa citată.

La Sfântu Gheorghe, Cornel Șfaițer va lucra din nou cu Attila Hadnagy, acum director general al echipei. Hadnagy a fost un atacant important al Botoșaniului în primii ani de la promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

Cornel Șfaițer, ofertat de CFR Cluj și Dinamo în 2018
Cornel Șfaițer, ofertat de CFR Cluj și Dinamo în 2018. Sursa foto: sportpictures.eu

Cornel Șfaițer, ofertat de CFR Cluj și Dinamo în 2018

La finalul lui 2018, Cornel Șfaițer a avut oferte de la CFR Cluj și Dinamo, însă nu s-a concretizat nimic. Mai mult, s-a vorbit de o revenire a sa la FC Botoșani. Șfaițer  a avut o întâlnire cu patronul Iftime la finalul lui 2018, însă revenirea a căzut.