ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cornel Ţălnar critică lotul lui Dinamo: „Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?“

Autor: Andrei David | 02.09.2020 | 23:43
Cornel Ţălnar critică lotul lui Dinamo: „Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?“
Cornel Ţălnar critică lotul lui Dinamo: „Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?“. FOTO: sportpictures.eu

Cornel Ţălnar, dinamovist cu state vechi, critică lotul echipei sale de suflet. El consideră că e nevoie de mai mulţi jucători peste media actuală a formaţiei alb-roşie pentru ca aceasta să revină în top.

ADVERTISEMENT

„Tânţarul“ este şi omul care a contribuit, împreună cu avocatul Dorin Şerdean, la venirea investitorilor spanioli la echipa din Ştefan cel Mare.

În prezent, Ţălnar este director sportiv la Dinamo şi se ocupă de echipa secundă, înscrisă în Liga 3, şi de Academia de copii şi juniori.

ADVERTISEMENT

Cornel Ţălnar: „Lotul actual e sub orice critică“

„Prin venirea a 6-7 jucători peste media a ceea ce e la Dinamo, probabil se va reveni acolo, în topul fotbalului. Lotul e într-o situație neclară, au plecat mulți fotbaliști.

Lotul lui Dinamo la ora actuală este sub orice critică, să fim serioși. Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun? 

ADVERTISEMENT

Ca să rămânem cu jucătorii de acum…. Am fost într-o moarte clinică. E nevoie de jucători, nu contează că vin din Spania, din România“, a declarat Cornel Ţălnar, la Digisport Special.

Zero lei pe transferuri

De la venirea investitorilor spanioli, cea mai importantă mutare a lui Dinamo a fost readucerea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, deşi Gigi Mulţescu reuşise rezultate bune.

ADVERTISEMENT

La capitolul veniri de jucători, alb-roşiii au bifat 5 nume noi: Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaş dreapta venezuelean, cotat la 325.000 de euro), Isma Lopez (30 de ani, fundaş stânga spaniol, 475.000 de euro), Vlad Achim (31 de ani, mijlocaş central român, 500.000 de euro), Janusz Gol (34 de ani, mijlocaş defensiv polonez, 325.000 de euro) şi Adam Nemec (35 de ani, atacant slovac, 325.000 de euro).

La echipă au revenit şi Alin Dudea, Cătălin Măgureanu, Gabriel Răducan, Geani Creţu, Mihai Eşanu, Florin Bejan, Dragoş Petrişor şi Liviu Gheorghe, după ce le-au expirat împrumuturile.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!