Fotbal intern

Cornel Ţălnar critică lotul lui Dinamo: „Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun?“

02.09.2020 | 23:43
Cornel Talnar critica lotul lui Dinamo Au fost 5 antrenori sezonul trecut Chiar nu a fost niciunul bun
ADVERTISEMENT

Cornel Ţălnar, dinamovist cu state vechi, critică lotul echipei sale de suflet. El consideră că e nevoie de mai mulţi jucători peste media actuală a formaţiei alb-roşie pentru ca aceasta să revină în top.

„Tânţarul“ este şi omul care a contribuit, împreună cu avocatul Dorin Şerdean, la venirea investitorilor spanioli la echipa din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

În prezent, Ţălnar este director sportiv la Dinamo şi se ocupă de echipa secundă, înscrisă în Liga 3, şi de Academia de copii şi juniori.

Cornel Ţălnar: „Lotul actual e sub orice critică“

„Prin venirea a 6-7 jucători peste media a ceea ce e la Dinamo, probabil se va reveni acolo, în topul fotbalului. Lotul e într-o situație neclară, au plecat mulți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Lotul lui Dinamo la ora actuală este sub orice critică, să fim serioși. Au fost 5 antrenori sezonul trecut. Chiar nu a fost niciunul bun? 

Ca să rămânem cu jucătorii de acum…. Am fost într-o moarte clinică. E nevoie de jucători, nu contează că vin din Spania, din România“, a declarat Cornel Ţălnar, la Digisport Special.

ADVERTISEMENT

Zero lei pe transferuri

De la venirea investitorilor spanioli, cea mai importantă mutare a lui Dinamo a fost readucerea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, deşi Gigi Mulţescu reuşise rezultate bune.

La capitolul veniri de jucători, alb-roşiii au bifat 5 nume noi: Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaş dreapta venezuelean, cotat la 325.000 de euro), Isma Lopez (30 de ani, fundaş stânga spaniol, 475.000 de euro),Vlad Achim (31 de ani, mijlocaş central român, 500.000 de euro), Janusz Gol (34 de ani, mijlocaş defensiv polonez, 325.000 de euro) şi Adam Nemec (35 de ani, atacant slovac, 325.000 de euro).

ADVERTISEMENT

La echipă au revenit şi Alin Dudea, Cătălin Măgureanu, Gabriel Răducan, Geani Creţu, Mihai Eşanu, Florin Bejan, Dragoş Petrişor şi Liviu Gheorghe, după ce le-au expirat împrumuturile.

 

ADVERTISEMENT