Fotbal intern

Cornel Țălnar îl vrea pe Cristi Borcea în locul lui Ionuț Negoiță: ”E singurul care o poate revitaliza pe Dinamo”

19.02.2020 | 11:03
Cornel Talnar il vrea pe Cristi Borcea in locul lui Ionut Negoita E singurul care o poate revitaliza pe Dinamo
Cornel Țălnar îl vrea pe Cristi Borcea în locul lui Ionuț Negoiță la conducerea clubului Dinamo
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Cornel Țălnar, îl vrea pe Cristi Borcea în locul lui Ionuț Negoiță la conducerea clubului.

Cornel Țălnar îl vrea pe Cristi Borcea în locul lui Ionuț Negoiță: ”Sufletul lui e la Dinamo”

”Singurul care poate revitaliza Dinamo e Borcea, dar nu știu dacă mai dorește. El era un câine adevărat. Eu am mai avut niște discuții recente cu el despre Dinamo. Sufletul lui e la Dinamo. Ar vrea să-l bage pe Patrick să preia clubul”, a spus Cornel Țălnar despre o revenire a lui Cristi Borcea în locul lui Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

”Actualul Dinamo e modest. Victoria cu Steaua nu trebuie să-i mulțumească. Să fim corecți, Steaua a fost inexistentă. Adversarii n-au jucat absolut nimic. Galeria lui Dinamo e de departe cea mai tare din țară”, a declarat Țălnar la emisiunea Pro Sport Live.

”Negoiță e vinovat”

”Ei sunt singurii dinamoviști care fac parte din familia lui Dinamo. Din păcate cei care conduc ostilitățile la Dinamo au făcut ca în acești ani totul să se ducă de râpă”, a continuat fostul tehnician al câinilor.

ADVERTISEMENT

”Doamne ferește să nu ajungem ca Rapid sau precum Craiova. Există acest pericol real. Probabil și domnul Negoiță e vinovat și cei care au fost în jurul lui”, a mai afirmat Cornel Țălnar.

”I-am cerut lui Negoiță să nu desființeze echipa secundă”

”Când a venit dânsul eu eram antrenor. Am avut o discuție cu dânsul și i-am explicat că fotbalul nu e o afacere imobiliară, e o afacere mult mai complexă. El neavând niciun contact cu fotbalul și-a adus niște oameni care au făcut mai mult rău”, a menționat Țălnar.

ADVERTISEMENT

”Cunosc foarte bine ce se întâmplă la Dinamo. Eu i-am cerut lui Negoiță când a venit la club să nu desființeze niciodată echipa secundă. Spun acest lucru în premieră. Echipa a doua a lui Dinamo a produs jucători buni”, a încheiat tehnicianul.

Borcea nu vrea să revină la Dinamo

La finalul anului trecut, fostul acționar Cristi Borcea a făcut câteva previziuni sumbre pentru viitorul clubului Dinamo București și a explicat în ce condiții se mai implică la gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

La o doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, Cristi Borcea le-a transmis dinamoviștilor că nu va mai reveni niciodată la conducerea clubului. Dumitru Dragomir a susţinut că există opt persoane, printre care se află el și Borcea, care vor să preia formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN