ADVERTISEMENT
Life

Cornelia Catanga a murit. Artista de 63 de ani era internată cu Covid-19

Autor: Alexa Serdan | 26.03.2021 | 07:07
Cornelia Catanga a murit. Artista de 63 de ani era internată cu Covid-19
Putea fi salvată Cornelia Catanga? Gestul care ar fi costat-o viața. Sursa foto: Facebook.com

Cântăreața de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit la vârsta de 63 de ani după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Anunțul nefericit despre celebra artistă a fost făcut de jurnalista Mara Bănică în mediul online. 

ADVERTISEMENT

Renumita artistă era internată la Spitalul Universitar din Capitală, primele informații arătând că a suferit un stop cardiorespirator în urmă cu foarte puțin timp.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a murit. Cântăreața era infectată cu coronavirus

Jurnalista a fost sunată în toiul nopții de Aurel Pădureanu, care cu vocea gâtuită de plâns i-a dezvăluit că solista a încetat din viață. Se pare că regretata vedetă a început să se simtă rău, artistul mărturisind că Catanga se trata acasă pentru Covid-19.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniștit și abia am putut să înțeleg ce s-a întâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire și au chemat ambulanța.

ADVERTISEMENT

La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieșit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și ivermectină, din câte am înțeles.

Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească așa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat Mara Bănică în urmă cu puțin timp pentru Antena3.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2019, cântăreața de muzică lăutărească a ajuns la Spitalul Floreasca după ce ar fi suferit un infarct. Aurel Pădureanu spunea la momentul respectiv că ajunsese să slăbească 27 de kilograme în numai câteva luni, fiind supărată că fiul ei, Alexandra, se mutase în America.

„Din nefericire, Cornelia Catanga a murit azi dimineață, pe la ora 4, la spitalul Universitar, unde era internată pe motiv de Covid.

ADVERTISEMENT

Cauza morții: stop cardiorespirator… Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris la rândul său jurnalistul Ovidiu Zară pe rețelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!