ADVERTISEMENT
Life

Cornelia Catanga, dezvăluiri neașteptate despre Aurel Pădureanu. Solista a transmis acuzații, în direct 

Autor: Madalina Moraru | 18.09.2020 | 11:06
Cornelia Catanga, dezvăluiri neașteptate despre Aurel Pădureanu. Solista a transmis acuzații, în direct 
Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri neașteptate despre Aurel Pădureanu, în direct

Cornelia Catanga a oferit mai multe detalii despre separarea de Aurel Pădureanu. Artista a fost prezentă într-o emisiune TV, unde a vorbit deschis despre situația pe care o traversează în prezent.

ADVERTISEMENT

Cei doi au format un cuplu timp de 33 de ani, fiind foarte îndrăgăți de către publicul român. Mulți din cei care îi apreciază pe ambii artiști au avut un șoc la aflarea veștii divorțului.

Lunile de pandemie i-au făcut pe cei doi să ajungă la concluzia că este mai bine să se separe. Anunțul a venit de curând și artista de muzică de petrecere și lăutărească a oferit multe informații rămase neștiute.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga, mărturisiri neașteptate despre divorțul de Aurel Pădureanu. Motivul dat, în direct, de artistă

Mariajul Corneliei Catanga cu Aurel Pădureanu s-a încheiat și din cauza faptului că între cei doi foști soți lucurile deveniseră doar platonice. Artista a dezvăluit inclusiv faptul că de câțiva ani ea și soțul său stăteau chiar în camere diferite.

Cornelia Catanga a acceptat invitația de-a apărea într-o emisiune televizată unde a spus adevărul despre divorț.

ADVERTISEMENT

Solista de 62 de ani a susținut că nu știe dacă este sau nu vorba despre o altă femeie, care să își fi făcut apariția în viața fostului partener.

Solista de muzică folclorică și de taraf s-a arătat dispusă chiar să prezinte anumite dovezi, dacă ar fi nevoie, în acest sens.

ADVERTISEMENT

Veștile despre artistă și soțul ei au fost considerate neașteptate de către public. Doamna muzicii lăutărești a susținut că la momentul pe care îl va considera adecvat, va spune și care este motivul divorțului.

Cornelia Catanga, mărturisiri neașteptate despre divorțul de Aurel Pădureanu. Motivul dat în direct de artistă
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au separat după o căsnicie de 33 de ani

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie.”, a mărturisit Cornelia Catanga, în cadrul apariției în direct.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!