Life

Cornelia Catanga nu credea în Covid-19. Regretata artistă se trata singură acasă

26.03.2021 | 11:03
Cornelia Catanga nu credea in Covid19 Regretata artista se trata singura acasa
Cornelia Catanga nu credea în Covid-19. Regretata artistă se trata singură acasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga nu credea în noul tip de coronavirus, deși regretata artistă avea simptome specifice virusului din China de mai multe zile. Solista de muzică lăutărească se trata singură acasă, la fel ca și ceilalți membrii ai familiei sale. 

Interpreta în vârstă de 63 de ani a preferat să stea acasă, să ia medicamente pentru Covid-19, deși nu se simțea tocmai bine. Soția lui Aurel Pădureanu nu a dorit să meargă la spital și din păcate, a ajuns în ultima clipă când medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață a ajuns la Spitalul Universitar București, după ce a fost preluată de o Ambulanță, însă când a ajuns la unitatea medicală a făcut stop cardiorespirator. Doctorii au dorit să o intubeze, dar Cornelia Catanga a suferit al doilea stop, care i-a fost fatal.

Cornelia Catanga, răspusă de virusul în care nu credea. Lua pastile acasă

Mara Bănică a dezvăluit anunțul nefericit pe rețelele de socializare, după ce a fost sunată spre orele dimineții de Aurel Pădureanu. Cunoscuta jurnalistă a fost cea care a scos la iveală faptul că artista Cornelia Catanga se trata la domiciliu cu Ivermectină.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și ivermectină, din câte am înțeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în COVID. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească așa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus Mara Bănică pentru antena3.ro.

Se pare că niciunul dintre membrii familiei regretatei soliste nu credea în existența virusului din China, deși toți erau „răciți” de zile bune. Aurel Pădureanu refuză să creadă chiar și acum în existența bolii, deși ginerele său a ajuns să fie tratat pentru coronavirus la spital.

ADVERTISEMENT

„Soțul fiicei mele e și el internat cu Covid, dar e într-o stare bună, slavă Domnului. Toată lumea e răcită în ultima vreme, și noi suntem răciți, ne luăm medicamentele.

Când vine boala asta parcă totul s-a terminat. Mai bine mori acasă decât să ajungi la spital. Vedeți câte se întâmplă. Ți-e și frică. Eu am o vârstă, Cornelia la fel.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut până la vârsta asta a mea așa ceva, am dat examene cu viața foarte multe. Parcă s-a luat pofta de viață, nici nu știu ce să mai spunem”, spunea Aurel Pădureanu zilele trecute pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT