Life

Cornelia Catanga nu și-a văzut un vis împlinit. Ce voia regretata interpretă de la fiul ei

26.03.2021 | 12:42
Cornelia Catanga nu sia vazut un vis implinit Ce voia regretata interpreta de la fiul ei
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, după infectarea cu virusul din China, fără a-și vedea un vis împlinit. Regretata cântăreață de muzică lăutărească ar fi vrut un singur lucru de la fiul ei, Alexandru. 

Solista a vorbit recent cu mare durere în suflet despre băiatul ei, despre care spune că nu are noroc în dragoste. Tocmai ce se despărțise de o fată cu care era de aproximativ 2 ani, vedeta mărturisind că și-ar dori să-și vadă copilul la casa sa.

ADVERTISEMENT

Artista visa ca fiul ei, Alexandru, să-și găsească o parteneră de viață pe măsură cu care să ajungă în fața altarului. Din păcate, Cornelia Catanga nu a mai apucat să vadă acest vis dus la bun sfârșit, fiind răpusă de coronavirus la doar 63 de ani.

Cornelia Catanga, o ultimă dorință. Ce voia de la fiul ei

„Alexandru nu mai este împreună cu fata cu care era de un an și opt luni, și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme.

ADVERTISEMENT

Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, mărturisea Cornelia Catanga în urmă cu puțin timp într-o emisiune de la Antena Stars.

Regretata artistă avea o relație specială cu băiatul ei, deși în timpul sarcinii și-ar fi dorit să poarte în pântece o fată. Mai mult decât atât, solista chiar și-a acuzat soțul că i-ar fi schimbat copilul la naștere, vedeta dorind să țină în brațe o fetiță.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a rămas însărcinată în ciuda faptului că doctorii nu-i dădeau prea multe șanse din cauza unei probleme de sănătate cu care se confrunta de când era mică. Interpreta suferea de retinopatie pigmentară, riscând să rămână oarbă la naștere.

Acesta este și motivul principal pentru care regretata cântăreață a adus pe lume singurul ei copil și al lui Aurel Pădureanu prin cezariană. Cornelia Catanga nu a ascuns niciodată problemele medicale, dar tot s-a ambiționat să devină mamă.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-am dorit foarte mult să am o fată, îmi doream cu orice preț o fată. Când eram însărcinată și m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus că eu port în pântec o fată. Medicul a vrut ca eu să fiu liniștită înainte de naștere.

Eu am născut prin cezariană pe la ora 14, iar pe la 17 când m-am trezit din anestezie a venit Pădureanu cu Alex în brațe. I-am zis «Pleacă cu asta de aici! Ce ai făcut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul». Eu am crezut că Pădureanu mi-a schimbat copilul în maternitate.

Medicii mi-au zis că e fată, dar el a venit cu un băiat. După acest episod, asistenta șefă a venit și mi-a spus adevărul. Ei m-au mințit pentru ca eu să nu ies din starea de confort”, povestea în trecut regretata interpretă.

ADVERTISEMENT