Life

Cornelia Catanga, regretată de fiul ei. Alexandru Pădureanu a oferit detalii neștiute despre viața artistei

10.05.2021 | 19:09
Cornelia Catanga regretata de fiul ei Alexandru Padureanu a oferit detalii nestiute despre viata artistei
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga este regretată de fiul ei, Alexandru Pădureanu, la aproape două luni de când a încetat din viață. Băiatul cunoscutei artiste a oferit detalii neștiute despre mama sa, care s-a stins pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani. 

Vedeta nu a fost uitată de unicul ei copil, care plânge zi de zi după cea care l-a adus pe lume. Lăutarul are numai cuvinte de laudă despre regretata solistă, care avea o voce inconfundabilă și care a cântat la evenimente de mare anvergură de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pădureanu susține că regretata Cornelia Catanga a fost regina tuturor, din toate punctele de vedere. Cu această ocazie tânărul a scos la iveală episoade în care cântăreața avea sute de oameni la spectacolele sale, unde era aclamată în picioare.

Cornelia Catanga, plânsă de fiul ei. Ce a scos la iveală Alex Pădureanu

„Tu ai fost, ești și vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere !!! Și carismă, și talent, și eleganță, și când intrai într-o încăpere se scula toată lumea în picioare, și îți săruta mâinile. Din toate domeniile de activitate.

ADVERTISEMENT

Nu mai dau detalii, unde, cum, cine, când, că explodează facebook-ul. Nu mai zic de cântare și bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenală, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de făceai lumea în 2 secunde să plângă. Ceea ce este foooarte greu…

Trebuie să te naști cu aura aia MARE… indiferent că erai la «de-ai noștri» sau la români, toți erau la picioarele tale, și cucereai pe toți. Curgeau banii pe tine, erai fabrică de bani. Tu mai ales că ești UN BRAND FOARTE MARE, tu prin simpla ta apariție, electrizai publicul.

ADVERTISEMENT

Tu nu te-ai autointitulat «Regina Muzicii Lăutărești», ci presa și televiziunea te-au numit. Și asta din ce cauză? Că așa este! Ăsta-i purul ADEVĂR !!! Asta 1 la mână. 2 la mână, tu nu ai cântat pentru lăutari, tu ai cântat pentru publicul larg.

Ai reușit să captezi inimile a milioane de ascultători care au apreciat muzica ta. Tu știi foarte bine câtă răutate, dușmănie, ură și perversitate este în lumea lăutarilor… de fapt,. de 2000 de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem între noi.

ADVERTISEMENT

Dar pe noi nu ne interesează părerea nimănui. Vreau să mai adaug că mi-e dor de  tine de mă sufoc și azi când m-am trezit am plâns și zbier în continuu de tine, regina mea, frumoasa mea. Prea multă forță îmi dai. Te iubesc! 

Tu ți-ai scris numele în nemurire! Tu dăinui puternic! Te Iubesc și sunt mândru că sunt băiatul tău! Și să mai știi un lucru, pe restul neamurilor noastre, indiferent care, nu reprezintă nimic pentru mine! 

Te iubesc mult unica mea mamă1 Să vii pe la mine să îmi alini durerea și suferința și să mă iei în brațe! Și să te pui și eu de vreo 190 de milioane de ori la infinit! Și să te alint! Te iubesc mult”, este mesajul emoționant lăsat de Alex Pădureanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT