Life

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, din nou pe drumuri separate. Cântăreața a divulgat motivul despărțirii

17.01.2021 | 15:52
Cornelia Catanga si Aurel Padureanu din nou pe drumuri separate Cantareata a divulgat motivul despartirii
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au luat-o din nou pe drumuri separate, după ce la începutul anului erau dispuși să facă pace și să mai dea o șansă relației. Cei doi artiști erau la un pas de a mai acorda o șansă căsniciei de 33 de ani. 

Cântăreața a divulgat motivul actualei despărțiri, mărturisind în cadrul unei emisiuni TV că a fost deranjată de unele gesturi ale partenerului ei de viață și de scenă. Artista susține că bărbatul a omis să-i cumpere cadou pentru sărbătorile de iarnă, așa cum făcea în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Vedeta a subliniat faptul că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată de când își cunoaște soțul. Cornelia Catanga a mai adăugat că nu se aștepta să fie pusă într-o asemenea situație, mai ales că a primit daruri de la toată lumea, numai de la Aurel Pădureanu, nu.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au spus „pas” împăcării. De la ce s-au certat acum

„A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori.

ADVERTISEMENT

Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva!

A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a spus Cornelia Catanga la postul de televiziune Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta interpretă de muzică lăutărească și Aurel Pădureanu s-au despărțit pentru prima oară în aprilie 2020, fără a vorbit despre motivele reale care au produs această ruptură după 33 ani de mariaj.

Cei doi au continuat să locuiască împreună, de sărbători vorbindu-se despre o posibilă împăcare, care din păcate nu a mai venit din cauza comportamentului cântărețului, care a uitat să fie atent cu soția sa.

ADVERTISEMENT

În momentul de față reluarea relației amoroase nu mai este posibilă, Cornelia Catanga fiind dispusă să lase totul baltă, în ciuda faptului că au trecut prin multe împreună și au un băiat pe nume Alexandru. Copilul a fost botezat de fratele lui Nicolae Ceaușescu, Ion, așa cum a dezvăluit solista cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT