Life

Cornelia Ionescu și Alex Dobreanu de la Kanal D, făcuți terci de internauți pentru cum au gestionat finala Survivor România: „Au stricat tot”

Cornelia Ionescu și Alex Dobreanu de la Kanal D au fost criticați pentru felul în cre au gestionat finala Survivor România, după anunțarea câștigătorului.
11.07.2021 | 13:15
Cornelia Ionescu si Alex Dobreanu de la Kanal D facuti terci de internauti pentru cum au gestionat finala Survivor Romania Au stricat tot
Cornelia Ionescu și Alex Dobreanu au preluat frâiele după terminarea Survivor România pe micul ecran. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Finala Survivor România a continuat aseară pe Youtube. Ultimele minute după anunțarea învingătorului competiției de la Kanal D au fost transmis exclusiv în mediul online.

Numai că fanii show-ului nu au fost încântați de cei doi reporteri care i-au intervievat pe Zannidache și Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Pagina de Youtube theXclusive a fost împânzită de critici. Oamenii au fost nemulțumiți de protagonismul pe care cei doi reporteri și l-au adjudecat în timpul interviului lui Zannidache. Aceștia au vorbit tot timpul peste el.

Finala Survivor România, stricată de Cornelia Ionescu și Alex Dobreanu?

Înainte ca prezentatoarea de la WowNews să ajungă acolo cu reporterul Alex Dobreanu, Zannidache a făcut o remarcă pe care cei de acasă au putut-o auzi: „Cine-s ăștia?”.

ADVERTISEMENT

Ce a urmat din momentul în care Cornelia Ionescu a luat cuvântul a fost un adevărat regal de critici ale urmăritorilor. Internauții au acuzat-o de lipsă de profesionalism.

Pe lângă faptul că reporterii abia i-au lăsat pe concurenți să vorbească, au fost alte câteva momente care au sărit în atenția fanilor show-ului.

ADVERTISEMENT

Pentru mulți, unul din cele mai ”cringe” momente a fost cel în care Cornelia i-a pus pe faimoși să cânte un colind.

„Prezentatorii ăia au stricat tot. Trebuia să fie domnul Dan până la sfârșit; Doi ciumpalaci. Au tras de Zanni din toate părțile zici că era o mobilă.;

ADVERTISEMENT

Cringe interviul de după, foarte dezorganizat. A stricat orice emoție și vorbă frumoasă dată de Dan la încheierea transmisiunii televizate;

Nu înțeleg de ce îi tot forțează pe Zanni și Ana să vorbească despre relația lor (oricare ar fi ea)…Toată lumea vede privirile, gesturile. E treaba lor”, sunt câteva dintre sutele de comentarii în care cei doi angajați ai Kanal D au fost făcuți terci.

Cine sunt cei doi reporteri

O altă internaută a remarcat că Alex și Cornelia nu au nicio treabă cu televiziunea sau mediul online. Aceasta s-a întrebat de unde au apărut cei doi și pe ce criterii.

Majoritatea celor care au urmărit momentele finale au scris că Zanni și Andrei nu au beneficiat de respectul pe care îl meritau, arătând cu degetul spre cei doi reporteri.

Cornelia Ionescu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de monden din România, iar Alex Dobreanu este de ani buni reporter de televiziune. Pe Alex lumea îl poate urmări cel mai des în cadrul reportajelor pe care le realizează pentru Teo Show.

 

ADVERTISEMENT