Life

Cornelia Rednic a slăbit mai bine de 30 de kilograme. Cât de schimbată e acum soția lui Lupu

05.04.2021 | 11:28
Cornelia Rednic a slabit mai bine de 30 de kilograme Cat de schimbata e acum sotia lui Lupu
Cornelia și Lupu Rednic, doi dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din România
ADVERTISEMENT

Cornelia Rednic a slăbit peste 30 de kilograme, iar acum îndrăgita cântăreață de muzică populară e de nerecunoscut! Nevasta lui Lupu și-a dorit mereu să fie scape de kilogramele în plus, iar recent a povestit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 33!

Artista din Maramureș și-a dat seama că mânca mai mult decât credea după ce s-a consultat cu antrenoarea ei de fitness.

ADVERTISEMENT

Aceasta a sfătuit-o să înjumătățească porțiile de mâncare, iar de când a început să consume mai puțin din fiecare preparat s-au văzut rezultatele.

Cornelia Rednic s-a apucat de sport

Folclorista a descoperit apoi sportul, reușind să slăbească nu doar renunțând la anumite pofte culinare, ci și cu foarte multă mișcare.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns să iubesc sportul și acum dacă o săptămână nu fac sport îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament. 

La început mi-a fost foarte greu, pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult.

ADVERTISEMENT

Mie nu mi se părea atunci că mănânc mult și fix asta i-am zis, că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine si înjumătațește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi„,”, a povestit Cornelia Rednic într-o emisiune recentă la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară s-a înfometat pentru a ajunge la formele de acum. Pe cele 33 de kilograme le-a dat jos în trei luni, lucru care i-a uimit pe toți.

ADVERTISEMENT
cornelia rednic
Așa arată Cornelia Rednic acum. Foto: Instagram

Cântăreața și-a pus viața în pericol: „Nu recomand nimănui ce am făcut eu”

Cântăreața nu le recomandă femeilor să facă așa cum a făcut ea, căci înfometarea poate duce la dezechilibre destul de serioase în organism. Chiar ea s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

„Când mi se făcea foame mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, a spus mai demult Cornelia pentru Libertatea.

 

ADVERTISEMENT