Life

Cornelia şi Lupu Rednic, dezvăluire după ani în care au cântat împreună: “Eu am zis că e nebun”

Cornelia Rednic a făcut o dezvăluire după ani buni în care a cântat împreună cu soțul ei, Lupu Rednic. Artista a vorbit despre începuturile carierei muzicale.
20.06.2022 | 22:17
Cornelia si Lupu Rednic dezvaluire dupa ani in care au cantat impreuna Eu am zis ca e nebun
Cornelia și Lupu Rednic, dezvăluire după aproape 30 de ani de cântat împreună. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cornelia și Lupu Rednic cântă de ani buni împreună, dar au întâmpinat greutăți la începutul carierei.

Cornelia şi Lupu Rednic, dezvăluire după ani în care au cântat împreună

Cornelia Rednic a vorbit despre începuturile carierei muzicale, recunoscând că nu a crezut niciodată că ea și Lupu vor ajunge atât de departe.

ADVERTISEMENT

Deși Cornelia Rednic a fost mai sceptică la început, partenerul ei de viață a fost ceva mai încrezător. Vedeta a recunoscut, în cadrul unui interviu, că doza de nebunie venită de la Lupu i-a ajutat foarte mult pe amândoi.

Începutul nu este niciodată ușor pentru cei mai mulți artiști. Cei doi nu aveau foarte mulți bani atunci când au început să cânte, de aici și neîncrederea Corneliei Rednic în reușita ei și a soțului.

ADVERTISEMENT

Cu multă muncă și răbdare, Cornelia și Lupu Rednic au cucerit lumea muzicii populare, fiind unii dintre cei mai căutați artiști ai momentului. Au o carieră de aproape 30 de ani în lumea folclorului.

“Am avut răbdare, multă muncă și o mică nebunie din partea lui Lupu. Eu am spus-o și o să o zic întotdeauna, că nu am avut încredere că noi vom ieși la lumină și vom ajunge la nivelul din ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

Nu aveam înregistrări bune, pentru că și acelea costă foarte mult, nu aveam instrumente muzicale bune și nici costume frumoase, cum ne-am fi dorit.

E o investiție mare ca să poți ieși la suprafață. Eu n-am crezut că doar cu o ceteră și o zongoră vom cuceri România.

ADVERTISEMENT

Lupu a zis: ‘Noi vom ieși, vom fi cap de afiș în spectacole și vom ajunge pe marile scene’. Eu am zis că e nebun. Lupu a crezut foarte tare în noi, apoi am crezut și eu, dar el a fost primul.”, a declarat Cornelia Rednic la Etno TV, notează cancan.ro.

Cornelia și Lupu Rednic sunt căsătoriți de aproape 30 de ani

În această toamnă, Cornelia și Lupu Rednic vor împlini 30 de ani de căsnicie, dar nu vor să organizeze o petrecere mare cu această ocazie. Deși cântă adesea la evenimente, cei doi preferă să fie discreți atunci când au ceva de sărbătorit.

“Noi împlinim 30 de ani de la căsătorie în luna octombrie. Nu facem petrecere și nici nu mergem la biserică, să ne reînnoim jurămintele cum fac alte persoane.

Să nu se înțeleagă că aș avea ceva cu aceștia, fiecare alege să facă așa cum consideră, însă noi nu intenționăm. Dacă ne-am cununat la biserică o dată, nu văd motivul pentru care am mai merge… Doar nu ne-am descununat!

Ne dorim să fim sănătoși, bine, în armonie. Tot ceea ce îți dorești la un moment dat în viață este să ai sănătate și să te bucuri de realizări. Noi suntem sătui de petreceri prin prisma meseriei noastre.

Nici la zilele noastre de naștere nu am petrecut cu lăutari și de obicei petrecem cu puțină lume, cu finii sau cu părinții noștri.

Nu vreau să supăr pe nimeni, dar noi marcăm evenimentele noastre frumos, în liniște. Ne întâlneam, povesteam… Fiecare face cum consideră, dar noi așa facem. Nu vreau să zică cineva că mă apuc și critic.”, a declarat Cornelia Rednic pentru FANATIK, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT