Life

Corneliu Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale, Lidia Bejenaru. “A fost operată de trei ori într-o săptămână”

Corneliu Botgros, fiul celebrei cântărețe de muzică populară Lidia Bejenaru, a vorbit despre moartea mamei sale.
27.07.2021 | 08:15
Corneliu Botgros primele declaratii despre moartea mamei sale Lidia Bejenaru A fost operata de trei ori intro saptamana
Corneliu Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale, Lidia Bejenaru. "A fost operată de trei ori într-o săptămână". Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Soția cunoscutului artist Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață luni dimineață. Solista de muzică populară era grav bolnavă și suferise trei operații în doar o săptămână.

Corneliu Botgros, violonist la Orchestra de muzică populară Lăutarii, a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultimele clipe din viața mamei sale.

ADVERTISEMENT

Corneliu Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale, Lidia Bejenaru

Pe 26 iulie s-a stins din viață cunoscuta cântăreață, Lidia Bejenaru la vârsta de 68 de ani. Soția lui Nicolae Botgros avea cancer și suferise mai mule intervenții chirurgicale în ultimul timp.

Fiul acesteia a făcut primele declarații după tragedie.

 “A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a spus Corneliu Botgros, pentru 6TV.

ADVERTISEMENT

Tristul anunț a fost făcut de directorul Palatului Național, Andrei Locoman.

“Ziua de 26 iulie va rămâne una tristă pentru muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei “Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții pe pământ.

S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era întâmpinată de admiratori pe scenele mari timp de 45 de ani”, a scris Locoman pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Lidia Bejenaru

Cântăreața de muzică populară a fost solista orchestrei Mugurel, iar din anul 1978 a cântată alături de “Lăutarii”, acolo unde l-a cunoscut și pe soțul ei, Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru și-a scris de-a lungul timpului muzica și textele pentru cele mai multe piese pe care le-a interpretat.

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru ar fi împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie.

“O femeie cu un suflet cât un munte, carismatică, de n-ai fi zis că o macină ceva!”, a spus solista de muzică populară, Daniela Ploia.

ADVERTISEMENT

În anul 2018, cei doi au avut ceva probleme în căsnicie. Nicolae Botgros a devenit tatăl unei fetițe cu Anișoara Dabija, o solistă de muzică populară. Nicolae Botgros și-a recunoscut fetița, dar nu a renunțat la familia sa. Deși au fost zvonuri la vremea respectivă despre divorțul celor doi, artistul a decis să revină alături de soția sa, Lidia Bejenaru.

ADVERTISEMENT