News

Corneliu Oană, decizie radicală după imaginile fierbinți cu Brigitte Sfăt la Ferma! Cei doi erau logodiți

28.03.2019 | 14:55
Corneliu Oana decizie radicala dupa imaginile fierbinti cu Brigitte Sfat la Ferma Cei doi erau logoditi

Scenele intime surprinse la Ferma dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt a adus reacții de neimaginat de la iubiții care îi așteptau pe cei doi acasă. Corneliu Oană, cel cu care se logodise în urmă cu puțin timp înainte să plece la show, a plecat definitiv din casa ei. Copiii fostei soții a lui Ilie Năstase rămăseseră în grija lui, iar, acum, o bonă filipineză se va ocupa de aceștia.  ”Nu, nu-l mai iubesc! E imposibil să iubești o asemenea persoană! (…) M-a deranjat atitudinea ei! Ea nu e femeie, nu-i normal ce îi făcea când vorbeam cu el pe cameră!”, a declarat Raluca Podea, cea cu care s-a iubit vărul soției lui Pepe.

Corneliu Oană a plecat din casa Brigittei după sărutul pasional al acesteia cu Pastramă

Logodnicul Brigittei Sfăt a decis să părăsească locuința în care stătea cu copiii acesteia, astfel, lăsându-i în grija bonei. Imaginile extrem de fierbinți dintre cei doi l-au făcut să plece cât mai departe de gândul că se vor mai împăca la venirea brunetei în București. Toate planurile de nuntă ale celor doi s-au dus pe apa sâmbetei.

„Corneliu nici nu vrea să mai audă de ea. Nu a crezut că Brigitte poate fi în stare de așa ceva. Avea încrederea în ea, dar iată că s-a înșelat amarnic. El și-a făcut bagajul și a plecat de acolo încă de săptămâna trecută, după ce a văzut prima scenă incriminatoare” , a susținut o sursă din apropierea lui Cornel 

Corneliu Oană nu a mai suportat înjosirea, așa că a plecat din locuința în care stătea cu Brigitte Sfăt
Corneliu Oană nu a mai suportat înjosirea, așa că a plecat din locuința în care stătea cu Brigitte Sfăt

Corneliu Oană nu a mai suportat!

Inițial a crezut că e regie și a mai așteptat înainte să ia decizia definitivă. Dar apoi s-a convins că vede purul adevăr și a plecat fără să se uite în urmă. În momentul de față, copiii se află în grija bonei filipineze, iar Corneliu mai merge pe la magazinul din mall”, a spus, pentru click.ro, sursa citată.