Fotbal intern

Corneliu Papură, o singură schimbare în echipa de start cu Gaz Metan Mediaș față de ultimul amical. FANATIK confirmat

31.01.2020 | 11:04
Corneliu Papura o singura schimbare in echipa de start cu Gaz Metan Medias fata de ultimul amical FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Corneliu Papură a ales echipa de start pentru meciul Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș, primul care se va disputa în 2020 în întrecerea internă.


UPDATE, 31 ianuarie, 18:28. Așa cum FANATIK anunța încă de la prânz, Corneliu Papură va face o singură schimbare în echipa de start pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș în comparație cu ultimul amical din Spania.

ADVERTISEMENT

Fostul ”secund” al lui Pițurcă îl va introduce titular pe Luis Nițu în locul lui Mihai Roman.

  • Echipa de start a Craiovei: Pigliacelli – Martic, Acka, Cosic, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Nițu, Ivan, Mihăilă.
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a ales echipa de start pentru meciul Craiova – Gaz Metan

Primul joc oficial din 2020 va avea loc pe arena Ion Oblemenco, iar Corneliu Papură s-a decis asupra echipei de start pe care o va folosi în meciul Craiova – Gaz Metan. FANATIK a aflat că antrenorul oltenilor va face o singură schimbare față de formula cu care a început ultimul amical din cantonamentul din Antalya.

Noul și vechiul tehnician al Universității Craiova va face singura modificare din cauza regulii cu doi jucători U21 pe teren. Astfel, față de amicalul împotriva cehilor de la Karvina, Corneliu Papură îl va introduce titular pe Luis Nițu în locul lui Mihai Roman.

ADVERTISEMENT

Nițu va fi schimbat în prima repriză

FANATIK a aflat că primul 11 al Universității Craiova la partida cu Gaz Metan Mediaș va fi următorul: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Nițu, Ivan, Mihăilă.

Cel mai probabil, Corneliu Papură va adopta aceeași stratagemă pe care a folosit-o și Victor Pițurcă în toamnă și îl va schimba încă din prima repriză pe Luis Nițu, locul acestuia urmând să fie luat de Cristi Bărbuț.

ADVERTISEMENT

Papură crede în titlu

Partida Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș, prim din etapa a 23-a a campionatului intern, se va disputa vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Corneliu Papură a declarat că Universitatea Craiova are lotul necesar pentru a învinge orice echipă din România și să lupte cu șanse reale la titlu. Antrenorul oltenilor susține că, dacă vor avea atitudinea potrivită, jucătorii nu vor avea probleme în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Craiova e la 7 puncte de CFR Cluj

Dan Nistor a fost transferat în această iarnă de Universitatea Craiova de la Dinamo, iar fanii formaţiei din Bănie l-au adoptat deja pe fotbalist. Peste 100 de suporteri ai formaţiei oltene au venit la prima întâlnire cu mijlocaşul de 31 de ani.

Cu patru etape rămase de disputat în sezonul regular, Universitatea Craiova este pe locul patru în întrecerea internă, cu 37 de puncte, la șapte în spatele liderului CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 4.30 este cota pentru „x pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT