Fotbal intern

Corneliu Papură, avertisment înainte de Iași – U Craiova: „Trebuie să ne uităm la ce a pățit FCSB cu Clinceni” + „Acka lipsește trei săptămâni”

13.02.2020 | 15:16
Corneliu Papura avertisment inainte de Iasi  U Craiova Trebuie sa ne uitam la ce a patit FCSB cu Clinceni  Acka lipseste trei saptamani
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a recunoscut că nu se așteaptă la un meci facil cu Pol Iași, oferind ca exemplu remiza scoasă de Academica Clinceni pe Arena Națională, în fața celor de la FCSB. Tehnicianul Universității Craiova declară că presiunea a crescut odată cu accederea, din punct de vedere matematic, în play-off, echipa din Bănie dorint titlul.

Stephane Acka, indisponibil pentru meciul cu Poli Iași

Corneliu Papură a dezvăluit că Stephane Acka va fi indisponibil timp de trei săptămâni, după ce a suferit o entorsă la genunchi la începutul primei reprize a meciului cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Universității Craiova recunoaște că se așteaptă la o misiune dificilă la Iași, formația lui Mircea Rednic având nevoie disperată de puncte după ce a ajuns pe locul de baraj.

„Echipa adversă vine după două înfrângeri, poate pe hârtie suntem favoriți, dar va fi greu. Trebuie să ne uităm la FCSB cu Academica Clinceni, sunt convins că ne va aștepta un meci dificil, trebuie să arătăm atitudine și avem șansa noastră de a câștiga. Este genul de meci în care dacă te consideri favorit poți avea o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță este un meci complicat, e o echipă care are mari probleme dacă nu câștigă, se vor bate acolo în subsolul clasamentului și pentru ei orice punct este important. Probabil că la ei este presiunea mare pentru că au nouă înfrângeri în ultimele 10 meciuri, dar și noi vrem să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off, presiune este de ambele părți.

Acka s-a accidentat în meciul cu Viitorul. Are entorsă la genunchi, va lipsi trei săptămâni.

Există în continuare posibilitatea de a tranfera jucători, atât în atac, cât și în defensivă. Nu am nicio preferință pentru echipele care intră în play-off, tot ce îmi doream era să intrăm noi”, a declarat Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

? LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu Politehnica Iași.#AsaELaCraiova #SustineStiinta #CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Donnerstag, 13. Februar 2020

„Presiunea abia acum începe”

Datorită victoriei de la Ovidiu, 2-1 cu Viitorul, Universitatea Craiova s-a calificat, matematic, în play-off, cu două runde rămase de disputat din sezonul regular. Corneliu Papură declară că echipa sa încă nu a realizat nimic notabil, dorind mult mai mult decât în precedentele două sezoane, când oltenii au terminat pe locul trei și patru.

Presiunea pentru noi abia acum începe, nu ne mulțumim doar cu prezența în play-off, cu locul trei sau patru, acum încep meciurile importante. Trebuie să avem atitudine, acum este important să fim mult mai concentrați și mult mai determinați, dacă vrem să reușim ceva mai mult decât în anii precedenți”, susține Papură.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Poli Iași, Universitatea Craiova este pe locul doi, la egalitate cu FCSB, la cinci lungimi de liderul CFR Cluj, cu care joacă în ultima rundă a sezonului regular, pe „Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1.85 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT