Fotbal intern

Corneliu Papură, conferință-fulger după eliminarea din Cupa României: 61 de cuvinte în 40 de secunde

05.03.2020 | 09:26
Corneliu Papura conferintafulger dupa eliminarea din Cupa Romaniei 61 de cuvinte in 40 de secunde
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României de Poli Iași, după un meci decis de o reușită a lui Nicandro Breeveld din minutul 92. La conferința de presă susținută în „Copou”, Corneliu Papură a stat doar 40 de secunde în fața jurnaliștilor, perioadă în care a încercat să explice cauzele eșecului.

Corneliu Papură, conferință de presă de 40 de secunde

Universitatea Craiova a pornit din postura de favorită partida de la Iași, din sferturile de finală ale Cupei României, Poli nereușind să câștige un meci oficial de pe 31 octombrie, însă tabela stadioului „Emil Alexandrescu” arăta 2-0 după 42 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, Craiova a dat semne de revenire, Dan Nistor reușind să reducă din diferență în minutul 55. Fostul căpital al lui Dinamo a înscris din nou în minutul 90, iar partida părea că se îndreaptă spre prelungiri, însă, la doar câteva zeci de secunde Juan Passaglia a trimit o centrare în mijlocul careului, transformată în gol de Nicandro Breeveld.

La finalul partidei, la flash-interviu, Corneliu Papură a pus înfrângerea pe seama lipsei de concentrare din prima repriză și din prelungiri, iar conferința de presă a antrenorului Craiovei a durat doar 40 de secunde.

ADVERTISEMENT

Bună seara! Am început jocul relaxat și asta ne-a costat. Adversarul și-a creat ocazii destul de ușor și a marcat la două dintre ele.

După pauză ne-am trezit și am reușit să întoarcem jocul, iar în ultima fază am fost naivi și am primit gol. Am plătit modului în care am tratat ultima fază, destul de relaxați, și asta ne-a costat”, a spus Corneliu Papură la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Urmează meciul cu FCSB

După eliminarea din Cupa României, pentru Universitatea Craiova urmează partida cu FCSB, programată duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Înaintea meciului direct, cele două formații sunt despărțite în clasament de trei puncte, Craiova ocupând locul doi în clasament, în timp ce „roș-albaștrii” sunt pe patru.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,43 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT