Fotbal intern

Corneliu Papură, declaraţia zilei înainte de CFR Cluj – Viitorul: “Sunt uzat moral, o să mă uit la snooker”

29.04.2019 | 20:34
Corneliu Papura declaratia zilei inainte de CFR Cluj  Viitorul Sunt uzat moral o sa ma uit la snooker

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, şi aşteaptă un pas greşit al Viitorului în meciul cu CFR Cluj. La finalul partidei din Bănie, Corneliu Papură a oferit declaraţia zilei, atunci când a fost întrebat dacă va urmări duelul din Gruia.

Corneliu Papură, declaraţia zilei înainte de CFR Cluj – Viitorul: “Nu mă uit la meci”

“Fiecare are modul lui de a vedea lucrurile. Nu-mi doresc nimic la CFR Cluj – Viitorul, vreau să mă odihnesc şi o să mă uit la snooker. Mă simt uzat moral”, a declarat Corneliu Papură la finalul meciului U Craiova – Sepsi 1-0.

Antrenorul oltenilor a analizat prestaţia jucătorilor lui şi a susţinut că a simţit o construcţie lentă în anumite faze. “S-a cunoscut o uzură psihică şi fizică pe finalul meciului. Am reuşit să ne dominăm adversarul. Cred că am avut două-trei ocazii azi. Am fost lenţi în construcţie. Sper că Donkor va înţelege pe viitor ce are de făcut. Niciun jucător nu este fericit atunci când este schimbat. Nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu penalty. Ne gândim la primul meci. Jucătorii noştri sunt la fel de buni ca Tandia”, a precizat Corneliu Papură.

Ce au declarat Alexandru Cicâldău şi Andrei Cristea la finalul meciului din Bănie

“Mă bucur pentru această execuţie, mai ales că am adus cele trei puncte. Noi ne gândim la meciul de duminică. Mi-aş dori să câştige Viitorul, este fosta mea echipă. Am demonstrat că putem să învingem orice echipă din România. Când joci în play-off, diferenţele sunt foarte mici”, a spus Alexandru Cicâldău, autorul singurului gol al meciului Universitatea Craiova – Sepsi 1-0.

“Este o victorie mare, ne-am distanţat la şase puncte de Viitorul. Fiecare jucător îşi doreşte să joace mai mult. Sunt fericit că echipa a trecut peste momentele grele. Ne prind bine meciurile care pe care. Duminică o să facem un meci bun cu FCSB”, a susţinut Andrei Cristea.