Fotbal intern

Corneliu Papură, demis de U Craiova! Anunţul oficial al clubului

30.01.2021 | 15:02
Corneliu Papura demis de U Craiova Anuntul oficial al clubului
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost demis de Universitatea Craiova, după ce formaţia din Bănie a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Clubul a anunţat că a fost decisă întreruperea contractului cu antrenorul echipei, decizia fiind luată de comun acord.

Corneliu Papură, demis de U Craiova

“Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, au anunţat oficialii lui U Craiova.

ADVERTISEMENT

corneliu papură demis u craiova

Din informaţiile FANATIK, Emil Săndoi este varianta numărul 1 a lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Corneliu Papură. Tehnicianul a intrat în vizorul oltenilor după rezultatele bune obţinute cu Chindia Târgovişte, echipă ajunsă pe loc de play-off după ce în sezonul trecut a scăpat de retrogradare cu ajutorul unui baraj.

Pe lângă rezultatele obţinute la Chindia Târgovişte, Emil Săndoi ar mai avea un avantaj, în special în ochii suporterilor. Antrenorul de 55 de ani este născut în Craiova şi a obţinut performanţe importante în perioada când a îmbrăcat tricoul Universităţii, alături de care a câştigat un titlu şi două Cupe ale României.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi a mai stat pe banca Universităţii Craiova în perioada septembrie 2014-decembrie 2015, iar la finalul sezonului 2014-2015, primul după revenirea oltenilor în Liga 1, a dus echipa pe locul 5. De altfel, fostul fotbalist al Ştiinţei a stat pe bancă la U Craiova alături de Sorin Cârţu, actualul preşedinte al formaţiei din Bănie.

Reghecampf a fost prima opțiune a oltenilor

Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre variantele lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova îl aştepta pe fostul antrenor al FCSB la Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Cu toate acestea, se pare tehnicianul va pleca în Qatar, chiar dacă a fost în discuţii cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Demiterea lui Papură a venit după ce Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu FC Argeș, scor 1-1, în etapa a 20-a a Ligii 1 și a ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără victorie și al șaselea la rând încheiat la egalitate.

Înainte de meciul de vineri seară, fanii Univesității Craiova și-au continuat protestele prin oraș și i-au cerut lui Mihai Rotaru să-l îndepărteze de la echipă pe Corneliu Papură. Ei au afișat bannere cu mesajul ”Vrem antrenor! Vrem profesionalism! Vrem performanță!”, atât la sediul clubului, cât și la cantonamentul echipei din Lunca.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului cu FC Argeș, Corneliu Papură a recunoscut că nu înțelege criza prin care trece echipa. Cu toate acestea, el spunea că este doar o perioadă mai slabă din care formația sa își va reveni curând.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 2,15 este cota pentru “2 la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT