Fotbal intern

Corneliu Papură, deranjat de subiectul anului în conferinţa de presă: “Aţi auzit de cazul Coronavirus pornit din Tg. Jiu?” VIDEO

27.02.2020 | 14:21
Corneliu Papura deranjat de subiectul anului in conferinta de presa Ati auzit de cazul Coronavirus pornit din Tg Jiu VIDEO
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va debuta în play-off-ul ediției 2019-2020 a Ligii 1 pe teren propriu. Duminică, de la ora 19:15, în Bănie vine una dintre surprizele sezonului, Gaz Metan Mediaș. Înainte de partida contra trupei lui Edi Iordănescu, Corneliu Papură a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre partidă, dar și despre alte subiecte la ordinea zilei.

Corneliu Papură, deranjat de subiectul anului în conferinţa de presă: “Aţi auzit de cazul Coronavirus pornit din Tg. Jiu?”

Printre întrebările legate de meciul cu Mediaș, Corneliu Papură a fost chestionat și în legătură cu tema anului, coronavirusul maladie care a ajuns în România și afectează fotbalul din Europa.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor s-a arătat deranjat de acestă temă și a refuzat să comenteze întrebarea unui jurnalist. Acesta din urmă a mai adus în discuție primul caz cu un fotbalist infectat cu coronavirus.

”Este conferință de presă despre meciul cu Mediaș, nu despre altceva Dumneavoastră nu vi s-a comunicat despre ce este vorba aici?

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre meciurile din Liga Campionilor, ci despre meciul cu Gaz Metan. Sunt alte entități în măsură se vorbească despre aceste lucruri”, a spus Papură (min. 13:45 mai jos)

Un component al grupării US Pianese, echipă din Serie C aItaliei, este primul caz confirmat de coronavirus din fotbal. Acesta nu s-a simțit bine înaintea unui meci cu Juventus U23 și a fost supus mai multor teste. Fotbalistul a avut gripă și a stat în carantină din proprie inițiativă pentru a nu-și îmbolnăvi colegii.

ADVERTISEMENT

În urma testelor făcute, fotbalistului i s-a confirmat faptul că este infectat cu coronavirus și a fost transportat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase.

? LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Thursday, February 27, 2020

Papură, convins că rezultatul meciului cu Mediaș va arăta calea Craiovei

În opinia lui Corneliu Papură, de rezultatul meciului cu Gaz Metan Mediaș de duminică va depinde mult rămânerea sau ieșirea Craiovei din lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor consideră că, în cazul unei victorii, gruparea din Bănie se va uita în sus, către topul clasamentului.

”Vom avea un meci important. Trebuie să luam cele trei puncte. Va fi un meci total diferit fata de primul cu Mediaș din acest an. Trebuie să muncim și să arătăm atitudine. Să dăm totul pentru a câștiga. Trebuie să ne autodepășim în anumite momente ale jocului.

În funcție de rezultatul de duminică vedem în ce parte a clasamentului ne uităm. Jocul ne dă speranțe că ne vom uita în partea de sus a clasamentului. Importante sunt punctele, dar ele vin în majoritatea cazurilor în urma unui joc bun.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.50 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT