ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Corneliu Papură, dezamăgit de eliminarea din Cupa României: „Fotbalul te taxează, iar azi am plătit cash!”

Autor: Andrei Șchiopu | 04.03.2020 | 22:45
Corneliu Papură, dezamăgit de eliminarea din Cupa României: „Fotbalul te taxează, iar azi am plătit cash!”
Corneliu Papură: „Universitatea Craiova nu este în criză!” Oltenii au mare nevoie de victorie cu Viitorul Sursă foto: sportpictures.eu

Corneliu Papură a fost dezamăgit de eliminarea din Cupa României în fața lui Poli Iași. Tehnicianul oltenilor speră ca la meciul din campionat cu FCSB, elevii săi să câștige partida și să facă uitată înfrângerea din „Copou”.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, dezamăgit de eliminarea din Cupa României

Corneliu Papură a vorbit la finalul meciului din Cupa României cu Poli Iași și a mărturisit că echipa sa a avut o primă repriză modestă, în timp ce pe final au fost naivi: „Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă. Nu este normal să facem așa ceva. Pe final am fost naivi, așa este fotbalul… te taxează, iar în seara asta am plătit cash.

Jucătorii noștri pot învinge orice echipă din România. Era bine dacă am fi câștigat fiecare meci, cel mai deranjamt a fost că am primit gol pe final. Cu FCSB vom juca la victorie, nu avem nicio revanșă de luat”.

Bogdan Vătăjelu a vorbit despre lipsa de concentrare de la meciul cu Poli Iași: „A fost un meci destul de animat, cu multe goluri, nu știu ce s-a întâmplat, nu-mi explic. A fost un dintre cele mai slabe partide pe care le-am făcut.

ADVERTISEMENT

Nu am fost concentrați și am pierdut calificarea. Cupa era un obiectiv, pentru că suntem un club mare și avem obiective pe măsură. Să sperăm că ne vom reveni cu moralul până la meciul cu FCSB. Nu am reușit să ne ridicăm la ambiția Iașiului, ei au venit montați și noi nu am fost pregătiți”.

„Dubla” lui Nistor, anulată de cele două goluri ale lui Breeveld

Dan Nistor și Nicandro Breeveld au fost cei mai buni jucători de la ambele echipe, amândoi reușind să înscrie câte o „dublă”. Nistor a marcat primele goluri în tricoul Universității Craiova și adusese egalarea echipei sale în minutul 90.

Din păcate pentru olteni, Breeveld a înscris prima „dublă” din carieră și a anulat golurile mijlocașului adus de la Dinamo în iarnă. Ultimul gol al lui Breeveld a fost marcat în mintuul 90+2 și le-a adus moldovenilor calificare în premieră în semifinalele Cupei României.

ADVERTISEMENT
  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Nicandro Breeveld, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!