Corneliu Papură, dezamăgit de jucătorii săi: „Nu sunt supărat pe rezultate, dar mă așteptam la mai mult din partea lor!”

Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
23/01/2020, 19:04
Corneliu Papură, dezamăgit de jucătorii săi: „Nu sunt supărat pe rezultate, dar mă așteptam la mai mult din partea lor!”
Jucătorii Craiovei. Sursă foto: sportpictures.ro
Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, a vorbit după ultimul meci amical jucat de olteni (0-3 cu Zaglebie Lubin), iar tehnicianul a declara că se aștepta la mai multe realizări din partea elevilor săi.

Corneliu Papură, dezamăgit de jucătorii săi

Corneliu Papură a vorbit la finalul meciului amical cu Zaglebie Lubin și a justificat înfrângerea în fața polonezilor, pentru că a introdus mai mulți tineri în echipa de start: În ultimul meci le-am dat mai multe șanse tinerilor să se afirme.

Mai este multă muncă pentru o ascensiune a acestora pentru a juca meciuri în prima ligă și pentru a ajuta echipa. Mulți din ei, nu sunt gata pentru un nivel mai ridicat.

Nu văd o logică să avem doi tineri în teren, mai ales pentru echipele care joacă în cupele europene. Este complicat. Trebuie să ne pregătim bine pentru meciul de vineri, pentru că în meciurile oficiale este cu totul altceva decât în amicale”.

„Nu sunt supărat pe rezultate, dar mă așteptam la mult mai multe de la ei”, a mai spus tehnicianul Universității Craiova.

„În meciul cu Mediaș pornim cu prima șansă!”

Corneliu Papură a mai vorbit și despre meciul cu Gaz Metan Mediaș, primul din 2020 în campionat: „Orice meci este greu, în partida cu Mediaș pornim cu prima șansă pentru că jucăm acasă și pentru că avem jucători buni. Sper ca fanii să fie alături de noi, în momentul în care suntem toți împreună, putem reuși”.

Alexandru Mățel crede că trei puncte sunt vitale în meciul cu Gaz Metan Mediaș: Este normală să se simtă o uşoară oboseală. Au fost antrenamente solicitante. Sunt meciuri de pregătire şi se poate întâmpla orice. Nu am avut un meci prea reuşit azi.
Ne dorim să le aducem satisfacţii fanilor după ce reîncepe campionatul. Ştim că sunt pretenţioşi, dar vrem să aducem puncte. Vom juca acasă cu Gaz Metan Mediaş şi trebuie să câştigăm cele trei puncte”.
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Mățel, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 1.75 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×