Corneliu Papură, două schimbări în echipa Universității Craiova pentru meciul cu Viitorul! Căpitanul Bancu revine titular după accidentare. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Traian Terzian   
în Universitatea Craiova
09/02/2020, 11:29
Corneliu Papură, două schimbări în echipa Universității Craiova pentru meciul cu Viitorul! Căpitanul Bancu revine titular după accidentare. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Pentru Universitatea Craiova urmează un meci extrem de dificil pe terenul celor de la FC Viitorul, iar FANATIK a aflat că antrenorul Corneliu Papură va face două modificări în echipa de start

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci extrem de dificil pe terenul celor de la FC Viitorul, iar FANATIK a aflat că antrenorul Corneliu Papură va face două modificări în echipa de start față de cea folosită în victoria cu Gaz Metan Mediaș.

Corneliu Papură, două schimbări în echipa Universității Craiova pentru meciul cu Viitorul

Față de primul ”11” trimis pe teren în primul meci oficial din 2020, Corneliu Papură a decis să facă două schimbări la Universitatea Craiova pentru întâlnirea din deplasare cu FC Viitorul.

Tehnicianul oltenilor nu-l va putea folosi pe suspendatul Alexandru Cicâldău, iar locul acestuia va fi luat de bulgarul Antoni Ivanov, iar FANATIK a aflat că în primul ”11” va reveni și căpitanul Nicușor Bancu, care va fi folosit fundaș stânga în locul lui Bogdan Vătăjelu.

”Am revenit mai repede decât mă aşteptam”

Nicușor Bancu a suferit la finalul anului trecut o ruptură musculară la meciul cu FCSB, iar în victoria cu Gaz Metan Mediaș de etapa trecută nu a prins decât ultimele minute.

Căpitanul ”juveților” este extrem de mulțumit că a reușit să se recupereze mai repede decât se preconiza: ”Am revenit mai repede decât mă aşteptam. Pot spune că cei care s-au ocupat de mine au făcut o treabă foarte bună”.

Papură, dilemă la nivelul fundașilor centrali

Tehnicianul Corneliu Papură mai are un semn de întrebare și la nivelul fundașilor centrali, acolo unde are de ales între ivorianul Stephan Acka, jucător care a comis mai multe rori în acest sezon, și Mihai Bălașa, care nu a putut juca în primul meci oficial din 2020 din cauza unei suspendări.

În aceste condiții, primul ”11” pe care va miza Corneliu Papură la partida cu FC Viitorul este următorul: Pigliacelli – Martic, Cosic, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu, Nistor – Ivan, Nițu, Mihăilă.

Koljic, doar rezervă

Atacantul Elvir Koljic nu este pus la punct cu pregătirea fizică după accidentare suferită și de aceea încă nu prind eun loc de titular. În locul său a fost preferat Luis Nițu, ca al doilea jucător U21, dar bosniacul este așteptat să intre în repriza secundă.

Partida FC Viitorul – Universitatea Craiova, din etapa a 24-a a campionatului intern, se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Fanii olteni au anunțat că, ”pentru binele echipei”, suspendă temporar acțiunile de protest față de portarul italian Mirko Pigliacelli.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 1.61 este cota pentru ”x2”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×