Fotbal intern

Corneliu Papură, făcut praf de suporteri după U Craiova – Sepsi 0-0: „Ia-o ușor din loc!”

13.01.2021 | 08:55
Corneliu Papura facut praf de suporteri dupa U Craiova  Sepsi 00 Iao usor din loc
ADVERTISEMENT

Antrenorul Corneliu Papură este făcut praf de suporteri pe rețelele de socializare după meciul U Craiova – Sepsi 0-0, din etapa a 16-a a Ligii 1 și îi cer patronului Mihai Rotaru să-l demită.

Oltenii au ratat șansa de a trece provizoriu pe primul loc. În urma egalului cu echipa lui Leo Grozavu, craiovenii sunt pe poziția secundă, cu 33 de puncte, unul mai puțin decât FCSB, care are și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

După jocul din Bănie, fostul arbitrul Ion Crăciunescu, dar și Ionel Dănciulescu au pus tunurile pe tehnicianul Universității, considerându-l principalul vinovat pentru nereușitele echipei.

Suporterii cer plecarea lui Corneliu Papură după U Craiova – Sepsi 0-0

Suporterii olteni sunt la fel de nemulțumiți de munca depusă de Corneliu Papură și i-au cerut acestuia să demisioneze după remiza din meciul U Craiova – Sepsi 0-0, în care favoriții au avut o prestație mai mult decât modestă.

ADVERTISEMENT

”Papi ia-o ușor din loc și lasă-ne și promit că nu spun la nimeni!!!! Adio!”, a scris un fan pe pagina de Facebook a clubului, în timp ce un altul a comentat: ”Băi Rotaruleeeee, adu bă antrenor. Tu nu te uiți la meciuri? Nu jucăm nimic. Am ajuns să mă uit pe Antena 1 la Nea Mărin”.

Și comentariile acide la adresa tehnicianului nu s-au oprit aici: ”Papură, tu nu vezi că ești antrenor de Liga 3? Te rog frumos pleacă, ai distrus o echipă”, ”Cornele, tu te crezi antrenor? Că toată lumea crede că ești milogul patronilor… Îți convine că e stadionul gol și nu auzi fluierăturile tribunelor? Ai grijă că o să se pună pe FB un buton care fluieră și nu te văd bine”.

ADVERTISEMENT

”Un mare antrenor, de mâine mă uit la snooker”

”Papură, fi demn și pleacă de la echipă… nu avem nicio idee de joc” și ”Papură, merci pentru ce-ai făcut dar te rog eu frumos mai încearcă și tu o echipă, două și pe urmă vino să câștigăm campionatul!”, sunt alte comentarii ale fanilor.

Unul dintre suporteri a fost ironic și a făcut aluzie la jocul de snooker, unul dintre preferatele antrenorului Universității: ”Superb. Avem idee de joc, un mare antrenor și jucători magnifici. De mâine mă uit la snooker”, în timp ce altul a scris: ”Vai mama voastră, nu jucați nimic, iar Papură este bun la circ…!”

ADVERTISEMENT

”Aduceți antrenor și preparator fizic. Nu vezi un traseu de joc și aleargă pe teren zici că sunt zombi. Vă bateți joc de noi”, a comentat un fan. La partida cu Sepsi a fost prezent în tribune, așa cum FANATIK a prezentat în exclusivitate, și cel care va deveni noul preparator fizic al echipei, Rui Santos. Portughezul a mai lucrat în Anglia, la Reading, echipa lui George Puşcaş.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a plecat de la stadion în minutul 80 al întâlnirii, dar le-a luat apărarea jucătorilor considerând că aceștia încă nu se cunosc suficient de bine. În plus, oficialul oltenilor consideră că mai sunt multe meciuri de jucat și lupta la titlu este încă deschisă.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova: 3,20 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT