Fotbal intern

Corneliu Papură îşi adună duşmani în prima ligă! Mircea Rednic, ultimul pe listă: “Nici nu m-a salutat. E vorba de educaţie”

03.03.2020 | 15:53
Corneliu Papura isi aduna dusmani in prima liga Mircea Rednic ultimul pe lista Nici nu ma salutat E vorba de educatie
ADVERTISEMENT

Revenit pe banca Universității Craiova după plecarea lui Victor Pițurcă, Corneliu Papură pare în conflict cu toți rivalii din Liga 1. După contrele dure cu cei de la Mediaș, un alt antrenor important din România, Mircea Rednic (Poli Iași), dezvăluie un gest nepoliticos al tehnicianului trupei din Bănie.

Corneliu Papură, relații reci cu omologii din România. Mircea Rednic, ultimul pe listă: “Nici nu m-a salutat. E vorba de educație”

Marți, la sediul clubului din Copou, Mircea Rednic a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova din sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Printre altele, ”Puriul” a vorbit și despre omologul său de la olteni, Corneliu Papură, despre care a spus că, la ultimul meci Poli – Craiova, din sezonul regulat, a avut un comportament nepotrivit.

Mircea Rednic a vorbit în premieră despre un episod petrecut în urmă cu două săptămâni, atunci când oltenii s-au impus în Copou cu 5-2, în Liga 1:

ADVERTISEMENT

”Să vă zic ceva despre ultimul meci. Eram cu Marius Onofraş şi mergeam la interviul de după meci. Veneau doi oameni spre mine, pe tunel, nu se vedeau că arau căptușiți. Dar am văzut emblema Craiovei şi am zis ‘Bună seara’. Ei nu au salutat. Unul dintre ei era Papură. Eu am salutat, nu mi-a răspuns.

E treaba lui, e vorba de educație. Cred că în momentul de față sunt singurii care pot să pună probleme CFR-ului. Dar știți cum e în play-off, se schimbă de la un meci la altul. Pierzi două meciuri şi deja te trezești în spate”, a declarat antrenorul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Papură, conflict și cu cei de la Gaz Metan Mediaș

Corneliu Papură i-a atacat dur pe cei de la Gaz Metan Mediaș la finalul meciului din prima etapă de play-off. Tehnicianul oltenilor s-a supărat pe ardeleni, pentru că aceștia au avut o atitudine necorespunzătoare, în opinia antrenorului.

”Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo… Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!

ADVERTISEMENT

Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal…”, a spus Papură după partida de duminică.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 2,17 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT