Fotbal intern

Corneliu Papură lovește din nou! Ce a făcut la meciul Ajax – Tottenham din Champions League. ”Am crezut că e ceva greșit”

10.05.2019 | 14:33
Corneliu Papura loveste din nou Ce a facut la meciul Ajax  Tottenham din Champions League Am crezut ca e ceva gresit

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, a făcut o nouă declarație epocală când a vorbit despre meciul Ajax – Tottenham, din manșa secundă a semifinalelor Champions League. În urmă cu două săptămâni, tehnicianul oltenilor a susprins pe toată lumea când a spus că nu se va uita la întâlnirea CFR Cluj – FC Viitorul fiind mult mai interesat să urmărească partidele de la Campionatul Mondial de snooker.

Corneliu Papură, declarație șoc după Ajax – Tottenham din Champions League: ”Am închis televizorul”

”Am închis televizorul la 2-0 pentru Ajax, iar dimineață când am văzut că a fost 3-2 pentru Tottenham am crezut că e ceva greșit”, a fost declarația lui Corneliu Papură referitoare la meciul Ajax – Tottenham din semifinalele Champions League. Tehnicianul a susținut vineri o conferință de presă înaintea meciului CFR Cluj – U Craiova în care a abordat mai multe subiecte.

”Noi ne-am creat ocazii la fiecare joc, dar nu am fost inspirați în fața porții. Pot spune că suferim la finalizare. Cred că am reușit să imprim un stil ofensiv în cele trei săptămâni de când sunt la echipă. Dacă vom intra la fel de concentrați ca la meciul cu FCSB este greu să fim învinși. Cred că la valoarea lotului se putea mai mult. În etapa trecută, echipa de pe locul 2 nu ne-a fost superioară ca joc. Asta ar trebui să le dea de gândit jucătorilor că puteau fi mai sus de acest loc 3”, a mai afirmat Papură.

Corneliu Papură le dă indicații jucătorilor săi în meciul U Craiova - FCSB
Corneliu Papură le dă indicații jucătorilor săi în meciul U Craiova – FCSB

Craiova se întărește pentru sezonul viitor

U Craiova a fost învinsă în etapa precedent de FCSB cu scorul de 2-0 pe teren propriu și riscă să piardă locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano. Cu două etape înainte de finalul sezonului, oltenii mai au doar trei puncte avans față de FC Viitorul și se vor întâlni în ultima rundă pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Lupta pentru ultima treaptă a podiumului este extrem de interesantă, deoarece asigură participarea în cupele europene.

Imediat după eșecul cu FCSB, patronul clubului U Craiova, Mihai Rotaru, l-a confirmat în funcție pe Corneliu Papură și a anunțat că sezonul viitor oltenii se vor bate la titlu. În acest sens, craiovenii se vor întări la vară, iar FANATIK a aflat că sunt foarte aproape de a semna cu mijlocașul portughez Diogo Viana, căpitanul celor de la Belenenses, care va deveni liber de contract la 30 iunie 2019.