Fotbal intern

Corneliu Papură, nervos după ce a fost eliminat în CFR Cluj – U Craiova 0-0: “O măsură prea dură”

22.12.2020 | 23:18
Corneliu Papura nervos dupa ce a fost eliminat in CFR Cluj  U Craiova 00 O masura prea dura
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost vizibil nervos la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 0-0, ultimul jucat în 2020 în Liga 1. Antrenorul oltenilor a fost eliminat în prelungirile partidei, după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

U Craiova a terminat turul campionatului pe locul 2, la două puncte de liderul FCSB, după remiza în faţa lui CFR Cluj. La finalul partidei din Gruia, Corneliu Papură a susţinut că echipa lui merita să câştige derby-ul, în condiţiile în care oltenii au avut ocazii mai mari.

ADVERTISEMENT

În prelungirile partidei, Corneliu Papură a fost eliminat, după ce antrenorul a contestat o decizie a lui Radu Petrescu. Antrenorul Universităţii Craiova a susţinut că mingea şutată de Ovidiu Bic a depăşit linia porţii şi golul trebuia validat.

Prima reacţie a lui Corneliu Papură după CFR Cluj – U Craiova 0-0

“Nu sunt mulţumit de rezultat, am avut ocaziile mari. Am avut un gol valabil pe final. Tratăm fiecare meci la fel. Am căzut după golul primit în meciul cu FCSB, acum am arătat caracter.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu (n.r. întrebat dacă ştie motivul pentru care a fost eliminat). I-am atras atenţia că a fost gol şi mi-a dat galben. A fost o măsură prea dură. Vom vedea ce putem face în partea a doua din campionat”, a declarat Corneliu Papură.

Mihai Rotaru îi pregăteşte transferuri lui Corneliu Papură

La finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 0-0, Mihai Rotaru a vorbit despre viitorul pe termen scurt al echipei pe care o patronează. Acesta a dezvăluit că echipa va transfera cel mult trei jucători, dar vor exista şi plecări de la echipă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mihai Rotaru a dezvăluit că a vrut să transfere un fotbalist de la Dinamo. Oferta a fost considerată prea mică de oficialii “câinilor”, după ce oltenii pregătiseră 200.000 de euro pentru afacere.

“Vom aduce maxim trei jucători. Am demarat discuţiile. Şi de afară şi din ţară. Vor pleca şi unu-doi jucători. Vom juca miercuri-duminica până în mai şi trebuie să avem un lot super dimensionat.

ADVERTISEMENT

Noi nu suntem construiţi ca să vindem jucători. Noi am făcut o ofertă oficială de 200.000 de euro către spanioli pentru un jucător de la Dinamo. Au spus că nu vor să vânda către noi și că suma e prea mică”, a spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,91 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT