Fotbal intern

Corneliu Papură, rezervat înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj: ”Un egal ar fi mulţumitor”. VIDEO

21.02.2020 | 15:28
Corneliu Papura rezervat inaintea meciului Universitatea Craiova  CFR Cluj Un egal ar fi multumitor VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul Corneliu Papură este rezervat înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat.

Corneliu Papură, rezervat înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj: ”Important este să câştigăm, nu are importanţă care va fi diferenţa”

”Ne aşteaptă un meci împotriva unei e echipe foarte puternice, cu un parcurs excepţional în cupele euroepne, dar ce poate fi mai frumos decât să joci împotriva unei echipe puternice cu un stadion plin şi să te baţi pentru primul loc?”, a declarat tehnicianul oltenilor într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

”Cred că asta aşteaptă fiecare fotbalist în cariera lui, să se bată pentru primele locuri cu un stadion plin, pe teren propriu. Important este să câştigăm, nu are importanţă care va fi diferenţa”, a spus rezervat Corneliu Papură înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj.

? LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Friday, February 21, 2020

”Să sperăm că vom reuşi să marcăm”

”Important este să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off şi acolo vom vedea ce vom reuşi. Un egal ar fi mulţumitor în funcţie de jocul pe care îl prestezi. După meci te poţi declara mulţumit sau nemulţumit de rezultat. Dar rezultatul rămâne acelaşi”, a continuat Papură.

ADVERTISEMENT

”Important este să practicăm un joc bun şi să câştigăm. Să sperăm că vom reuşi să marcăm. Întâlnim o echipă foarte solidă defensiv, cu jucători cu experienţă, foarte grupaţi pe faza de apărare”, a menționat antrenorul Craiovei.

”Acka este în continuare indisponibil”

”CFR nu îşi asumă prea multe riscuri, e o echipă pragmatică pe faza de atac. Trebuie să fim atenţi la ocaziile pe care sper să ni le creăm şi să înscriem. Probabil nu vor fi multe împotriva unei echipe precum CFR”, a afirmat Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

”CFR are un lot destul numeros şi egal valoric, indiferent de echipa pe care o vor folosi vor fi un adversar puternic pentru noi. Pe Dielna trebuie să-l integrăm, abia a venit, e primul antrenament pe care l-a făcut cu noi. Acka este în continuare indisponibil”, a încheiat tehnicianul.

Bălașa, șanse minime să joace cu CFR

Universitatea Craiova l-a transferat pe Claude Dielna, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Fundașul francez a semnat un contract până în vara acestui an, cu posibilitatea de prelungire, iar vineri a susținut primul antrenament oficial.

ADVERTISEMENT

Fundașul Mihai Bălașa are probleme musculare, iar FANATIK a aflat că sunt șanse minime ca el să fie recuperat pentru meciul cu CFR Cluj. Ultimul derby al sezonului regulat se va disputa duminică, 23 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1.55 este cota pentru ”1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT